Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek sikerül?

Szerintetek sikerül?

Figyelt kérdés

A jelenlegi iskolámban,minden nap csúfolnak, és el döntöttem hogy átmegyek egy MÁSIK Iskolába!!...de attól félek,hogy ott nem ' fogadnak ' be... ugyanis : gondolom ők már évek óta együtt vannak , és ha oda megy egy teljesen vad idegen csaj ,akkor nem fogadnának be... 2 évem van még a sule-ból .. félek kicsit de a mostani sulimba NEM MARADHATOK .. Egyszerűen kikészítenek :'( ... Szerintetek ? Előre is köszönöm!!

12/ L

2013. szept. 26. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy még középiskolában is így gondolkodnak a gyerekek, hogy azt hiszik, hogyha bekerülnek egy idegen közösségbe, akkor majd kitaszítják őket maguk közül... Pedig ez akkora baromság. Ha jó fej vagy, aranyos, stb., akkor pár nap múlva már össze is haverkodsz a többiekkel, és teljesen beilleszkedsz.
2013. szept. 26. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzel a te korodban, szerintem menj át másik suliba. Két év az sok idő. Sok sikert! :)
2013. szept. 26. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!