Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Érdek vagy nem érdek?

Érdek vagy nem érdek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A legjobb lány barátom, akivel már évek óta nagyon jóban vagyok tavaly került el Egyetemre. Mikor kollégiumban van nem tudunk találkozni. Már tavaly is észrevettem, hogy a suli idő alatt nagyon keveset beszéltünk, de idén ez még rosszabb lett. Már Facebookon sem. Ha ráírok akkor beszélgetünk 15 percet és lelép mert azt mondja dolga van. Ő szinte egyáltalán nem ír rám csak nagy ritkán, de akkor sem beszélgetünk sokáig. De mikor nyáron itthon van akkor mindig együtt vagyunk és jól érezzük magunkat. Itthon nem sok barátja van neki, főként csak én. Nyáron csak arra vagyok neki jó, hogy ne unatkozzon, és suliidőben elszórakoznak a kolis haverjaival és akkor már nem kellek neki? Mi a véleményetek? 22/f

2013. szept. 24. 08:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Eltaláltad.
2013. szept. 24. 10:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Kihasznál.... vagy rengeteg tanulnivalója van. Inkább kihasznál.
2013. szept. 24. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!