Mit csináljak, ha a barátnőm és az anyukája tök hülyék? Többi lent
Figyelt kérdés
Az történt, hogy nagyon jóban vagyunk a barátnőmmel, aki egyke, és ugye ahhoz van szokva, hogy mindent szabad. De idén kapott 2 hármast, (eddig kitűnő volt) figyelmetlenségből, nagyon hülyeségeket ír, nem figyel oda. Persze, nem örül a dolognak, szégyelli magát. Az anyukája meg azt hiszi, én vagyok rá rossz hatással, meg hogy azért kap rossz jegyeket, mert azt hiszi, az a menő, pedig hát ez nem így van. És most nem engedi el sehova, nem aludhat nálunk, pedig már 3 hete megbeszéltük. Barátnőmmel nem lehet erről beszélni, mert azt mondja hogy hagyjál, meg hogy nincs igazam. Megjegyzem, egy normális lány, nem p*csa, csak azt hiszi, mindenki ellene van. Mit tegyek? Nagyon bánt a dolog, tanácstalan vagyok. Az is gond, hogy anyukám mondta nekem, hogy ez nem úgy van, hogy rossz hatással vagyok a barátnőmre, és én ezt elmondtam a barátnőmnek, aki továbbadta ügyesen az anyukájának, ezzel meg az anyukája mérges az enyémre. Van ötletetek, hogy mitévő legyek?2013. szept. 23. 20:59
1/2 anonim válasza:
Na és kérdem én. Ez a lány tényleg a barátnőd? Gondolkozz el.
2/2 anonim válasza:
"anyukám mondta nekem, hogy ez nem úgy van, hogy rossz hatással vagyok a barátnőmre,
...
ezzel meg az anyukája mérges az enyémre"
tehát az ő anyja szerint a te anyádnak is azt kellene gondolnia, hogy a saját gyereke(te) van rossz hatással a másikra? :D
megjegyzem, az eredeti problémádat te nem nagyon tudod megoldani, mivel igazából nem is a tiéd
az anyukák ilyenek
esetleg beszélhetnél az anyjával (nekem biztosan nem lenne kedvem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!