Ez az ember tényleg valaha a barátom volt?
Figyelt kérdés
"Kicsit" jobb módú nálunk,és ma egy vita végére oda lyukadtunk ki,hogy én és a családom nem érünk semmit,mert csórók vagyunk és nincs diplománk,nem pont így mondta,de ez volt a lényege.Érdekes módon ez régebben nem számított,tök jól megvoltunk együtt,jókat hülyültünk.Én a magam részéről nem akarok többet beszélni vele ezek után.2013. szept. 21. 18:44
1/4 anonim válasza:
Lehet te értetted nagyon félre, vagy csak ideges volt és véletlen kicsúszott, vagy ezt hallja máshol és erre asszociált. Szerintem adj neki egy esélyt és beszéld meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig is túl sok esélyt adtam neki,nem ez volt az első komoly vitánk sajnos...
2013. szept. 21. 18:51
3/4 anonim válasza:
Szinte teljesen biztos hogy nem értetted félre, a diplomások 99%-a lenézi azt akinek nincsen diplomája. Nem is tekintik embernek.
4/4 A kérdező kommentje:
Annyira kiakadtam rá,hogy legszívesebben feljelenteném becsületsértésért(más több évtizedes munkájának becsmérlése,lekicsinylése mi,ha nem az?),csak nem tudom,van-e rá elég jogalapom.
2013. szept. 22. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!