Ez barátság, vagy csak látszat, esetleg csak sajnál?
van két nagyon jó barátnőm(én így érzem). az osztálytársaim. az egyik:amikor egy osztályba kerültünk(8 osztályos gimi,ötödikben) ő volt az egyik fő ember aki kiutáltatott,azóta se sikerült beilleszkednem.viszont még az év végére megkedvelt,tavaly is jóban voltunk,idén is. ha ott vannak az lb-i(két lány) akkor alig vesz észre,nem hallja amikor mellette állok és a fülébe szólok,nem mindig figyel rám,de egyébként azt szervezgeti hogymikor megyek át hozzá. én szeretm,mert egyébként kedves,csak nagyon gazdagok és elképesztően márkab**i. de nem szokkott nagyon dicsekedni,de ott a lenézés a szemében amikor valaki kijelenti,hogy csak a h&m-be jár vásárolni. szerintetek ez csak látszatbarátság?
egy másik barátnőm: szintén osztálytársam,az apukája lelkész. kicsit konzervatív kiscsaj,de nagyon jókat lehet vele röhögni,tavaly évvégén ot aludtam nála,de utána az osztálykiránduláson összevesztünk. két hétig nem beszéltünk,és jött a nyári szünet.most,év elején úgy csinált mindta semmi nem történt volna,hülyültünk,most is hülyülünk,együtt csináljuk az osztályfeladatokat,most hogy beteg vagyo,küldi a leckét. de néha ha valamit csinálok,elkattan nála valami,és beszólogat,azon kívül a héten nagyon sokszor mondta rám hogy kövér vagyo,hiába mondtam neki hogy kevesebb kiló vagyok mint ő,azt mondta rá hogy neki a súlya az izom,nekem meg zsír. igaz barát az ilyen,ha egyébként meg nagyon kedves,normális?
pls segítsetek mindkettő esetben!!
Az első számú "barátnőről" csak 1 kérdés: ha miatta nem illeszkedtél be anno, de most annyira kedvel stb, akkor miért nem segít beilleszkedni?? hiszen megtehetné...
A másodikrol annyit, hogy egy igazi barát nem kövérez le, függetlenül attól, hogy hozzá képest milyen vagy, mert NEM ÉRDEKLI az ilyen, csak szimplán szeret, önmagadért, amilyen vagy, nem a testsúlyod, vagy éppen a testzsír arányod miatt..
Nekem ugy tunik, mintha nem lenne onbizalmad, es ezert neha radszallnanak. Az elso lany egy ilyen tipikus sz.rkavaro fajtanak tunik. En azt mondom, akinek ilyen baratja van, nincs szuksege ellensegre. Persze ha azota megkedvelt, akkor jo, most elvagytok, csak ne adj Isten megint mas kedve lesz, aztan majd jol bekavar. Ovatosan az ilyennel!
A masodik lanyrol nem tudok neked sokat mondani. Kuldj teljes alakos kepet mindkettotokrol, es akkor el tudom donteni, hogy igaza van- e vagy csak az irigyseg, rosszindulat beszel belole. (lany vagyok, szoval nem kell megilyedni)
1.válaszolónak: nem tudom,igazán mit higgyek. mert segíthetne beilleszkedni,meg is szokott védeni,neki is volt eszében de nem hallgatnak rá. a másik barátnőm meg nem nagyon irigyelhet,mert magasabb nálam,és kisebb hasa van ://
2.válaszolónak: nincs sajna képem róla,de egy jó 10 cm.vel magasabb nálam(én 164 cm vagyok,tehát ő lehet olyan 173 körül)és kilóban kettővel több mint én(51 vagyok).vívott,amíg porclágyulása nem lett,elég jó kodiban van,viszonylag lapos a csaj,és hasa sincs. én se lapos nem vagyok(75b) se a hasam nem kicsi,hát nem tudom mit gondoljak. mert mindketten jófejek,csak furán érzem magam
az önbizalmam meg mostanában esett vissza,amióta új suliba kerültem,előtte mindig szerepeltem.
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!