Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem megy a barátkozás. ördögi...

Nem megy a barátkozás. ördögi kör :/ Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, viszont fiús, lányokkal nem is szeretek barátkozni, többségében ők sem velem, mert nem értik miért ülök fancsali pofával amikor semmitmondó lányos hülyeségekről beszélgetnek és ők ezt teljesen élvezik én meg nem. A poénjaim nagy részét abszolút nem értik, mert esetleg olyan témához kapcsolódik amiről fogalmuk sincs. Olyan dolgokról nem tudok beszélni velük ami engem is érdekel mert nem ismerik és/vagy őket nem érdekli. Eddig probléma nem lenne, mert a fiúkkal jól kijövök, viszont én nem tartom magam szépnek,de a fiúk viszont nagyon is, szóval ebből eredően nagyon rövid időn belül próbálnák meg a haverkodást átfordítani komolyabb dolgokká vagy ha nem is komollyá akkor szexuálissá, mindig nőként tekintenek rám és nem haverként. Sokszor azt hiszik, hogy akarok valamit azért beszélgetek velük, pedig ennek soha semmi jelét nem adom. Van aki azért nem haverkodik velem, mert tudja, hogy van barátom vagy ismeri is és fél, hogy félreértés lenne belőle, pedig ő nem féltékeny. Ha mégis tudok valakivel haverkodni akkor az csak addig tart ameddig a barátnője nem kezd féltékenykedni ( hát nem hagynak sok időt) vagy ha nincs neki akkor addig amíg nem lesz, mert az újak azonnal kiverik a balhét. Mit csináljak? Ti mit tennétek? Nagyon rossz, hogy nem tudok barátkozni senkivel normálisan...:(
2013. szept. 17. 01:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Mik azok a témák, amik érdekelnek, de a többiek nem értik?
2013. szept. 17. 01:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem akarok rossz lenni de férfi és nő között so sincs azaz igazi "barátság" amire te gondolsz,mert az eggyik mindig többet akar,haverság van persze de annak semmi köze a barátsághoz,egyébként milyen témákról szoktál beszélni amiről a barátnőidnek fogalma sincs,vagy nemtudnak hozzá szólni?!és a gyerekkori barátaiddal mi a helyzet?!
2013. szept. 17. 01:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Na hát témák, most csak úgy össze-vissza írok egy párat: pc játékok mint pl. assassin's creed,CoD. Olyan filmek, sorozatok mint pl. 300, Riddick (nem a gagyi 3. rész), Hannibal, Hanna, Strike back, Game of thrones és még rengeteg ami a legtöbb lánynak durva, véres,nem érdekfeszítő és nem szerelmi szál a lényeg. Régi amerikai kocsik, régi rock és punk bandák. Otthoni barkácsolás, felújítás. Nagyon sok dolog érdekel mindenre nyitott vagyok, de olyanokra, hogy hol van leárazás,milyen cuki felsőt vett,melyik körömlakk válik be, milyen a jó fogyókúrás étel, törik a haja arra nem. A barátommal nagyon jól el tudok beszélgetni bármiről de ő nem lehet egyben a szerelmem, barátom, haverom, szükségem lenne azért másokra is :/ A gyerekkori barátokkal már nem tartom a kapcsolatot, mindig olyan közösségbe kerültem ahol szinte csak lányok voltak és hát ők is csak olyanok mint a többi. Biztos, hogy vannak jó fej csajok csak én nem találkoztam még velük :D
2013. szept. 17. 09:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, utolsó én a sima haverságnak is nagyon örülnék már...nem muszáj jó barátoknak lennünk. Persze az se lenne rossz, de kicsivel is beérem :D
2013. szept. 17. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy ilyesmi témák lesznek :)

Játszani én is szoktam, napi szinten, bár én nem csak ilyen felkapott játékokkal, mint a te példáid, hanem olyanokkal is, amik nincsenek annyira mindenhol reklámozva, viszont jóval többet tudnak érni :)

Persze ettől még egy pár új játékban is van varázs, de már nagyon kevés sajnos. Manapság már leginkább a pénzre hajtanak a készítők/kiadók és összecsapják őket, jó példa erre a cod is. A második részével viszont még most is játszom időről időre, az még a jobb időkből való :)

Sorozatokból hasonló stílusúakat kedvelek, ez filmekre is igaz, de azt azért nem emelném ki, mert ritkán veszem rá magam, hogy végigüljek egy filmet. Inkább sorozatpárti vagyok.

Zenéből rock/metál stílusom leginkább, viszont sok félét szeretek, de ez a legfőbb.

Barkácsolás, felújítás távol áll tőlem, de ha arra lenne szükség nem hiszem, hogy ne tudnám megoldani, viszont különösképp nem foglalkoztat a téma.

Kocsik nem igazán érdekelnek :)

Sok más, elvontabb téma is foglalkoztat, ami az emberek többségét nem. Ezekre nehéz beszélgetőpartnert találni.

Viszont én sem bírom ezeket a mai picsäs témákat, hogy mikor-merre jártak shoppingolni, meg kinek hányadik pasija van a héten. Aztán persze ott van az a két tipikus téma is, ami a mai fiatalok nagy részét kizárólag érdekli: részegedés, illetve ismerőseik a hátuk mögött való kibeszélése. Ezekből kösz, nem kérek.

Nekem ilyesmire nincs igényem, így nem is nagyon jövök ki a korombeliekkel. Ritka a kivétel és az is mindig messze lakik, így kb. sosem lesz semmi a barátkozásból.

Lényeg a lényeg, hogy azért írtam le mindezt neked, hogy lásd, hogy van még olyan más is, aki hasonlóan gondolkodik, szóval nem reménytelen a helyzet, de egyben nem is egyszerű.

Amúgy meg az ember párja egyben a barátja is, tehát ezt a részét nem értettem a mondandódnak, hogy miért ne lenne lehetséges a kettő együtt :) De persze értem, hogy másokra is van igény.

19/L

2013. szept. 17. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
38%

Én meg 2x23 vagyok és csak azt mondhatom erre, hogy ez így marad. Nincs megoldás, legalábbis én nem találtam. Én sem jövök ki a nőkkel. Őszintén szólva idegesítenek. Minden barátság kudarcba fulladt, nem tudom megérteni, hogy a legapróbb dolgokból hogyan tudnak tragédiákat, őrjítő problémákat gyártani,generálni. Ha bármire megoldást kínálok meg sem hallják, mert a probléma kavargatását élvezik. Én racionálisan gondolkodom, és nem tudom követni a női szeszélyeket, a mások kibeszélése, irigykedés, féltékenykedés meg a hasonló "női dolgok" nem érdekelnek. Nekem ez mind teher.

Férfi és nő között nincs barátság, csak akkor ha szex is van.

Meg kell tanulni élni ezzel.

2013. szept. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!