Nem megy a barátkozás. ördögi kör :/ Mit tehetnék?
Sejtettem, hogy ilyesmi témák lesznek :)
Játszani én is szoktam, napi szinten, bár én nem csak ilyen felkapott játékokkal, mint a te példáid, hanem olyanokkal is, amik nincsenek annyira mindenhol reklámozva, viszont jóval többet tudnak érni :)
Persze ettől még egy pár új játékban is van varázs, de már nagyon kevés sajnos. Manapság már leginkább a pénzre hajtanak a készítők/kiadók és összecsapják őket, jó példa erre a cod is. A második részével viszont még most is játszom időről időre, az még a jobb időkből való :)
Sorozatokból hasonló stílusúakat kedvelek, ez filmekre is igaz, de azt azért nem emelném ki, mert ritkán veszem rá magam, hogy végigüljek egy filmet. Inkább sorozatpárti vagyok.
Zenéből rock/metál stílusom leginkább, viszont sok félét szeretek, de ez a legfőbb.
Barkácsolás, felújítás távol áll tőlem, de ha arra lenne szükség nem hiszem, hogy ne tudnám megoldani, viszont különösképp nem foglalkoztat a téma.
Kocsik nem igazán érdekelnek :)
Sok más, elvontabb téma is foglalkoztat, ami az emberek többségét nem. Ezekre nehéz beszélgetőpartnert találni.
Viszont én sem bírom ezeket a mai picsäs témákat, hogy mikor-merre jártak shoppingolni, meg kinek hányadik pasija van a héten. Aztán persze ott van az a két tipikus téma is, ami a mai fiatalok nagy részét kizárólag érdekli: részegedés, illetve ismerőseik a hátuk mögött való kibeszélése. Ezekből kösz, nem kérek.
Nekem ilyesmire nincs igényem, így nem is nagyon jövök ki a korombeliekkel. Ritka a kivétel és az is mindig messze lakik, így kb. sosem lesz semmi a barátkozásból.
Lényeg a lényeg, hogy azért írtam le mindezt neked, hogy lásd, hogy van még olyan más is, aki hasonlóan gondolkodik, szóval nem reménytelen a helyzet, de egyben nem is egyszerű.
Amúgy meg az ember párja egyben a barátja is, tehát ezt a részét nem értettem a mondandódnak, hogy miért ne lenne lehetséges a kettő együtt :) De persze értem, hogy másokra is van igény.
19/L
Én meg 2x23 vagyok és csak azt mondhatom erre, hogy ez így marad. Nincs megoldás, legalábbis én nem találtam. Én sem jövök ki a nőkkel. Őszintén szólva idegesítenek. Minden barátság kudarcba fulladt, nem tudom megérteni, hogy a legapróbb dolgokból hogyan tudnak tragédiákat, őrjítő problémákat gyártani,generálni. Ha bármire megoldást kínálok meg sem hallják, mert a probléma kavargatását élvezik. Én racionálisan gondolkodom, és nem tudom követni a női szeszélyeket, a mások kibeszélése, irigykedés, féltékenykedés meg a hasonló "női dolgok" nem érdekelnek. Nekem ez mind teher.
Férfi és nő között nincs barátság, csak akkor ha szex is van.
Meg kell tanulni élni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!