Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mentsek meg egy 12 éves...

Hogy mentsek meg egy 12 éves barátságot?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel tényleg csak barátok vagyunk.Ezt meg is beszéltük,tudjuk is ki tetszik nekem,ki neki.Nagyon jóban vagyunk,ő a legjobb fiúbarátom kiscsoportos óvodás korom óta.:) A csalàdtagjaink is nagyon jó barátok,minden évben együtt nyaraltunk meg összejártunk.Zoli öt évig osztálytársam is volt,csak én eljöttem abból az iskolából,így màr csak az ikrem aki fiú,maradt az osztálytársa,s legjobb brátja.Ennek ellenére mi nagyon jóban voltunk ugyanúgy.Idén sajnos elballagtunk így a tesóm és ő is külön suliba ment.A Palko pedig kijelentette,h neki màr vannak más osztálytàrsai nem nagyon érdekli már a Zola. Pedig nyáron is együtt hülyültek mèg most is. Szerintem szemét dolog ez a tesómtól es fáj is nekem mert attól félek,hogy közös dolog nélkül csalàdjaink között is megszűnik minden..:/ Nem tudom.De én nem szeretném Zolit elveszíteni mert nekem annál sokkal többet jelent,mint,hogy 12 évet csak úgy egy karlegyintéssel lerendezzek.Mert tènyleg nagyon jó barát.Azt szeretném tudni,hogy hogyan és mit tudnèk lépni ennek érdekében.Mert az tèny,hogy félek attól,hogy beégek..:/

2013. szept. 15. 21:31
 1/2 A kérdező kommentje:
Egy elkeseredett 15 éves lány
2013. szept. 15. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:
A barátságotok nem a tesódon múlik,hanem rajtatok. Ha kiálltok egymás mellett a nehéz időkben is, akkor nem megmenteni kell barátságot, csak hűségesnek maradni.
2013. szept. 16. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!