Külföldön élő magyarok szoktak társaságokba járni vagy bulizni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 20:23
1/9 anonim válasza:
Minden normális ember szokott egyéni igény szerint, akár külföldi, akár nem az adott országban.
3/9 anonim válasza:
nem,mi földönkívüliek is vagyunk egyben...
4/9 @Laonda@ válasza:
Persze hogy szoktak! Természetesen idö kell hozzá, amig egy másik országban kialakul egy baráti kör. De sokan keresnek fel olyan helyeket, ahová más magyarok is járnak szórakozni!
5/9 anonim válasza:
Nem. Munka után bezárkózom a szobába, felhivom anyucit, és sirok, hogy haza akarok menni a csúnya bácsiktól.
Persze, hogy járunk. Nem feltétlenül magyarokkal, de valami mindig van.
7/9 anonim válasza:
Miért, attól ha valaki külföldön van nincs igénye társasági életre vagy mi?
Szinte minden nap meló után beülünk munkatársakkal, haverokkal valahová, vagy az olasz barátaimmal meccset nézni.
8/9 anonim válasza:
Nos, en normálisnak tartom magam, kulfoldon elek, nem szoktam bulizni járni - mondjuk Magyarországon se- es a társaság is kimerül a családban, illetve egy baratnoben.
9/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok,bocs félreértettem a kérdést,azt hittem olyanra gondolsz mint pl szlovákiai magyarok,mert én is az vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!