Egy barátság kibírja azt, hogy messzebb lakunk egymástól?
Az egyik barátnőm jövőre Debrecenbe fog költözni munka miatt és félek, hogy mi lesz a barátságunkkal. Tudom, hogy itt az internet és meg is látogathatom de az mégsem lesz olyan mintha itt lenne tőlem 10 percre. (egy utcában lakunk)
21/L
Barátságnál nincs se határ se semmi! Ha elég erős és jó barátság, akkor ki fogja bírni !
Nekem barátom elköltözött mrt az egyeteme innen 2000 km-re van, s akiket itthagyott barátokat, közülük mégis megmaradt neki pár. Így kiderült ki az igaz barát... :)
Mi úgy váltunk szét, hogy a barátnőm ment el a világ túlfelébe, azóta nem hívott, én sem, mert eleve haragban váltunk el.
De nem kötelezően válik szét minden barátság a távolság miatt.
Legjobb barátommal 400 km a távolság. Persze, nyilván nem ugyanolyan, mint ha itt lakna a szomszéd utcában, de egy igazi barátságnál a távolság nem akadály. Főleg a mai világban, amikor egy halom lehetőség van, hogy akár egész délutánokat átbeszélgessetek.
Egyébként mennyire laksz távol Debrecentől?
A baratnok kozul en az USAban, egyik UKban, masik Spanyolo-ban, harmadik Mo-n, negyedik Olaszo-ban el, ha neha neha talalkozunk ugyanugy orulunk egymasnak es ugyanolyan jol szorakozunk, mintha tegnap bucsuztunk volna el. Ezek kozul sokakkal napi kapcsolatban vagyok (chat, email stb.) van akivel ketevente beszelek telefonon, nincs harag, nincs sertodes, tovabbra is imadjuk egymast es ha ujra osszejovunk az meg ertekesebb pillanatok lesznek.
Ugyhogy ja, kibirja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!