Fiúk mitől lesz számotokra jó haver egy lány?
Figyelt kérdés
fiú suliba járok és azt szeretném ha az osztálytársaim kicsit jobban kedvelnének de csakis kizárólag mint barát semmi többre nem vágyom.. Első sorban a fiúknak szól a kérdés de lányok ha van ötletetek akkor azt is szívesen meghallgatom :)Mielőtt bárki a fejemhez vágná nem a sok fiú miatt járok műszaki iskolába:)#fbgd
2013. szept. 7. 20:41
11/15 A kérdező kommentje:
nekem is ez a bajom h nem megoldható :/
2013. szept. 7. 21:10
12/15 anonim válasza:
de már kitaláltam,hogy fogom megoldani
13/15 A kérdező kommentje:
na az jó :) én egyenlőre nem látok megoldást :)
2013. szept. 7. 21:12
14/15 anonim válasza:
Szerintem is videójátékok,legyen jó humorod, esetleg szeress focizni,kosarazni:D Vagy legalább csak mondjuk foci szurkoló. Vagy nekem sok fiú haverommal közös sorozatokat nézünk és arról is eltudunk beszélgetni!:D (pl. the walking dead)
15/15 anonim válasza:
A kockaság kiindulásnak jó + bírj el egy rekesz sört,süss kvajó sütiket és legyen olyan a humorérzéked mint a pasiknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!