Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szívassak meg valakit...

Hogyan szívassak meg valakit chaten?

Figyelt kérdés

Van egy jó haverom egy chaten. Ott ismertem meg és onnantól mindig beszélgetünk. Most fogadott velem, hogy nem tudom megszívatni. Olvastam már kérdéseket ilyen témában viszont a valóságban ugye ez nem jöhet össze nálunk. Van valami jó tippetek, hogy hogyan lehetne chaten keresztül?

(van másik felhasználóm így tudok vele beszélni hogy nem ismer fel ezt kéne kihasználni.)

2013. szept. 1. 09:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, hogy igaza volt, tényleg nem tudod megszívatni...
2013. szept. 1. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Játsszd el, hogy csaj vagy. Valami lány facebook profiljáról szedegess le képeket, többet is, hogy hihető legyen az álca. Ezeket ha kéri, elküldheted neki. Ha Facebook-ot kér, mondd azt, hogy nincs, nem szereted, mert ott csupa felszínes barom lóg, akikkel nem szeretnél társalogni.

Legyél pár hétig, akár hónapig a tökéletes lány, majd ha elkezd neked áradozni a lányról, a lány nevében küldjél neki egy képet valami szőrös, pucér öregemberről, és egy frappáns üzenetet, amivel tudtára adod, végig te voltál az.

Izgalmas lesz, hiszen a webkamerázást, a találkozást kerülnöd kell, a legjobb ha azt mondod, külföldön vagy, és csak hónapok múlva jössz vissza, webkamerára pedig nincs lehetőség, mert szobatársakkal vagy éjjel-nappal.

Sok sikert, majd számolj be! :)

2013. szept. 1. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!