Én Ausztriában dolgozom.Egyedülálló vagyok,de egyedül szépen lassan haladok előre az életben ennek köszönhetően.Ezt jól látja ő is.Ennek ellenére úgy érzem,hogy a mondandójával mindig arra akar kilyukadni,hogy kb.feleslegesen dolgozok kint,mert szerinte egyedül az ember nem juthat semmire és csak elszáll felettem az idő és nem is élek,mert a pénzt hajhászom(szerinte).Persze őt a pasija eltartja,egy forintot nem ad haza,szóval ő könnyen beszél....
Egyszóval irigy lenne rám?
Ti ebből mit szűrtök le?
2013. aug. 30. 23:37
1/8 anonim válasza:
szerintem igen bár most nem értem a te barátnőt most vagy másé mert van pasija azt írtad
2013. aug. 30. 23:39
2/8 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőmről beszélek.Ő a pasijával él együtt.
2013. aug. 30. 23:41
3/8 anonim válasza:
Beszélhet belőle az irigység, vagy az átgondolatlanság is, de valahol azért igaza is van: minek a pénz, ha csak magadra tudod költeni?
2013. aug. 30. 23:46
4/8 A kérdező kommentje:
A pénz leginkább azért kell nekem,hogy ne keljen otthon élnem a szülőkkel,ne keljen tőlük függnöm.És egyedül egy 80 ezer ft-os fizetéssel lássuk be nem tudnék élni.
2013. aug. 30. 23:48
5/8 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass egy olyan barátnőre, akit a pasija tart el. Eshet még popsira ő is, és akkor mit csinál, ha nincs semmije?
2013. aug. 30. 23:51
6/8 A kérdező kommentje:
Hallgatni nem fogok rá az biztos.Csak bosszant ez a dolog,hogy miért kell ennek folyton terítéken lenni.És mindig elmondom az én nézőpontomat,de aztán mindig jön tőle a szó,hogy:"de"...
2013. aug. 30. 23:54
7/8 anonim válasza:
ha soha nem volt abban az élethelyzetben,mint te,akkor alapból nem releváns a véleménye.
és azért csinálja ezt,mert hagyod és látja rajtad,hogy tud vele téged frusztrálni.
mezei érzelmi vámpírkodás a neve a dolognak.
van erre egy könyv-verbális önvédelem a címe-olvasd el 1x.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!