Szerintetek normális az ilyen dolog?
Múltkor feljött a téma a legjobb barátnőm és köztem hogy a balcsinál voltam és nemtudtam fürdeni mert megjött..és akkor valahogy megkérdeztem tőle hogy te tampont hasznlsz? erre csak aztmondta fúj..én meg szórakoztam vele mert kérdeztem hogy ob-t esetleg naturellát használsz? úgy égett a feje mint állat..aztán megkérdezem hogy szupert vagy minit hasznlsz, erre már elfordult és tiszta vörös volt az arca..
néha úgy kikérném a véleményét, de mi sosem beszélünk ilyen dolgokról, és én hiába mondanám el, ő úgyse beszélne erről..
van itt olyan aki a legjobb barátnőjével beszéli meg ezeket a dolgokat?
14/l vagyok, barátnőm meg 14 lesz..
A legjobb barátnőmmel én ezt meg tudom beszélni, de viszont illik tiszteletben tartani a másikat annyira, hogy ha van téma amit elkerülne, akkor nem kell b..szogatni. Szerintem bunkóság cukkolni valakit, főleg ha láttad rajta, hogy nem akar róla beszélni.
Viszont ne csodálkozz, ha egyszer visszakapod tőle és te leszel kellemetlen helyzetben.
Köszönöm a válaszokat:)
És igen, elég félénk típus. Hát vannak osztálytársaim akikkel elpoénkodunk ezen. Tudjuk hogy természetes dolog, de vicces amikor ezzel poénkodunk. De velük nem tudnám megbeszélni mert csak nem a legjobb barátnőim. És pont a barátnőm az aki nem hajlik a téma felé:/
Kedves utolsó! Ó hidd el, hogy be tud égetni rendesen, ugyanis a múltkor, nekilökött egy nagyon helyes fiúnak és nem győztem bocsánatot kérni. Persze az én idióta barátnőm csak röhögött, azt hittem lefekszik a földre, de nem tette csak majdnem, nekem meg égett a fejem rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!