Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek normális az ilyen...

Szerintetek normális az ilyen dolog?

Figyelt kérdés

Múltkor feljött a téma a legjobb barátnőm és köztem hogy a balcsinál voltam és nemtudtam fürdeni mert megjött..és akkor valahogy megkérdeztem tőle hogy te tampont hasznlsz? erre csak aztmondta fúj..én meg szórakoztam vele mert kérdeztem hogy ob-t esetleg naturellát használsz? úgy égett a feje mint állat..aztán megkérdezem hogy szupert vagy minit hasznlsz, erre már elfordult és tiszta vörös volt az arca..

néha úgy kikérném a véleményét, de mi sosem beszélünk ilyen dolgokról, és én hiába mondanám el, ő úgyse beszélne erről..

van itt olyan aki a legjobb barátnőjével beszéli meg ezeket a dolgokat?

14/l vagyok, barátnőm meg 14 lesz..

2013. aug. 26. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán egy kicsit furcsa, de a legjobb barátnőmmel akár egymás előtt zuhanyzunk, illetve meztelenkedünk, ha úgy alakul, illetve néha kijön úgy a dolog, hogy betétet/tampont is cserélünk egymás előtt. Mi így szoktuk meg. Persze direktbe nem megy ez a dolog, de ha úgy jön ki, akkor ez van. Fiatalok vagytok még, változni fog idővel. Most még cikinek tartja azt, hogy ilyenekről kell beszélnie.
2013. aug. 26. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, lemaradt hogy én 17 éves vagyok, ő pedig már 20.
2013. aug. 26. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát alap esetben szerintem az lenne a normális, hogy a barátnők meg tudjanak beszélni ilyen dolgokat is egymással, hiszen érthető, hogy ebben a korban egy csomó dolog van, ami érdekel, foglalkoztat, és jó lenne mással is beszélni ezekről, és kivel, ha nem a legjobb barátnőddel? :) Gondolom, a barátnőd félénk típus, és ha nem akar ilyen témákról beszélni, akkor nem sokat tehetsz ez ellen. Ember válogatja, hogy ki mennyire tud felszabadultabban beszélni intimebb témákról is. 14 évesként nekem is ilyen barátnőm volt, nem igazán tudtunk ilyenekről beszélni, de most 21 évesként is látom, hogy vannak olyanok, akik egyszerűen nem szeretnek az ilyen dolgokról beszélni, mások meg az életük legintimebb részleteibe is beavatnak, amit aztán tényleg nem akarsz hallani. :) Szóval csak azt tudom mondani, fogadd el ilyennek a barátnőd, hátha idővel oldódik ő is, azonkívül meg maradj nyitott és barátkozz nyugodtan másokkal is, és biztos találsz egy olyan barátnőt is, akivel meg tudod beszélni a "cikis" dolgokat.
2013. aug. 26. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőmmel én ezt meg tudom beszélni, de viszont illik tiszteletben tartani a másikat annyira, hogy ha van téma amit elkerülne, akkor nem kell b..szogatni. Szerintem bunkóság cukkolni valakit, főleg ha láttad rajta, hogy nem akar róla beszélni.

Viszont ne csodálkozz, ha egyszer visszakapod tőle és te leszel kellemetlen helyzetben.

2013. aug. 26. 23:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

És igen, elég félénk típus. Hát vannak osztálytársaim akikkel elpoénkodunk ezen. Tudjuk hogy természetes dolog, de vicces amikor ezzel poénkodunk. De velük nem tudnám megbeszélni mert csak nem a legjobb barátnőim. És pont a barátnőm az aki nem hajlik a téma felé:/

Kedves utolsó! Ó hidd el, hogy be tud égetni rendesen, ugyanis a múltkor, nekilökött egy nagyon helyes fiúnak és nem győztem bocsánatot kérni. Persze az én idióta barátnőm csak röhögött, azt hittem lefekszik a földre, de nem tette csak majdnem, nekem meg égett a fejem rendesen:)

2013. aug. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!