Új fiú vagyok a fővárosban, nem ismerek senkit, milyen hobbikat ismertek ahol barátságok alakulnak ki és sok ember jár?
Figyelt kérdés
Discokban úgy láttam ha nem vagy ritka modellalkat nem veled akarnak a csajok találkozni, sőt a jó külsejű embereket is rengetegszer elküldik, vagy iszonyúan ritka hogy másnap akarnak találkozni. Neten társkeresőn szemétkedő fiúk vannak lánynévvel, meg minden centidbe-kgdbe-évedbe-csillagjegyedbe-fotódba belekötő lenéző fotón szép élőben rémcsúnya lányok, meg nem válaszolók, meg találkozni nem akaró csak unatkozó udvarlókkal önbecsülést építő pszichológust igénylő lelkisérültek. Ezekről a helyekről sok év mire pár ember összejön. Edzésekre meg általában igen kevés ember jár és azok is idősebbek, 35 körüliek, azokkal ritkán el tudok menni meginni valamit. Táncon is 35 az átlagkorosztály és csúnya, anyjuk által pasizni odazavart reménytelen bányarémekkel kell táncolni, meg idősekkel.2013. aug. 26. 18:48
1/13 anonim válasza:
Tanulj 1-2 bűvésztrükköt, tanulj meg valami hangszeren játszani, menj ki z utcára és szólíts le embereket.
2/13 A kérdező kommentje:
De én egy normális ember vagyok nem egy szatír bohóc.
2013. aug. 26. 19:05
3/13 A kérdező kommentje:
ÉRTELMES programra gondoltam, nem idegenek háborgatására az utcán, meg bohóccá változásra.
2013. aug. 26. 19:11
4/13 anonim válasza:
Ez értelmes. Minden ember vevő egy jó trükkre vagy zenére.
5/13 A kérdező kommentje:
Jó akkor te állj ki az utcára zenélni meg bűvészkedni. Más ötletek?
2013. aug. 26. 19:53
6/13 anonim válasza:
Nem nagyon van... Hány éves vagy? Jársz suliba vagy tanulsz? ott is kereshetsz esetleg baráti köröket..:D Csinálj magadnál házi bulit hívj meg mindenkit akit ismersz azt is akit nem.. :D
7/13 anonim válasza:
Most miért vagy ilyen utálatos? Én szoktam zenélni az utcán és így összehaverkodtam már néhány zenésszel és csajjal. A bűvésztrükköket meg csak nőknek mutatom és összegyűjtöttem már egy jó életrevaló telefonszámot. De tudod mit, akkor maradj otthon és ne csinálj semmit, ha ilyen vagy úgyse lesz ember aki szóba áll veled...
8/13 A kérdező kommentje:
Mert ez nagyon destruktív tanács, ha bárki lefényképez miközben az utcán zenélsz bármire viszed az életben csak megmutatják a képet és nem fognak téged jelölni a fontos pozícióra, az is lehet hogy egy munkahelyen úgy döntene hogy ilyen utcaemberekre nincs szükségük.
2013. aug. 27. 00:41
9/13 anonim válasza:
Már miért lenne destruktív. Ha jó ember vagy és normálisan dolgozol nem fogja érdekelni a főnöködet hogy hogyan tengeted életed unalmas napjait. Amúgy meg nem csak engem de utcazenészeket és bűvészeket neveztél szatír bohócnak és nem normális embernek. Csak hogy tudd mit nem kellett volna mondanod.
10/13 A kérdező kommentje:
Jó én nem szeretek muzsikálni ravaszkodni mint egy cigány, nem szeretek az utcán tartózkodni sem és nem akarom a karrieremet az életemet teljesen tönkretenni azzal hogy az utcán lefényképeznek. Más ötletek?
2013. aug. 27. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!