Most megyek hat osztályos gimibe, és nagyon félek! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Volt gólyatábor, de ott nem igazán lettem jóban senkivel. Illetve sok lánnyal beszélgettem stb. de nem lett senki olyan nagyon jó barátnőm. Lehet még a suliban Legjobb barátnőm vagy a gólyatáborban ha nem jött össze akkor nem is fog? Elszúrtam valamit az ismerkedésnél?2013. aug. 25. 20:40
1/2 anonim válasza:
Nem, a gólyatábor az csak egy afféle fellángolás. Akik ott jól megvoltak egymással, egyáltalán nem biztos, hogy nagy barátok lesznek a suliban. Több idő kell egymás megismerésére, idővel kialakul, hogy kik lesznek a barátaid az osztályból. :) Aranyos, hogy így aggódsz, de szerencsére nincs okod aggodalomra, majd meglátod Te is. :)
2/2 anonim válasza:
Jajj, ne viccelj már, csak nem gondolod komolyan, hogy ha az egyhetes gólyatáborban nem lett "legjobb barátnőd" (az egyébként nem is így és nem ennyi idő alatt alakul ki!), akkor ez azt jelenti, hogy hat éven keresztül egyedül leszel!
Ilyen butaságokon töröd a fejedet? Ennyire ne legyél már buta, könyörgöm, gimnáziumba mész, vagy mifene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!