Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
van egy "bandánk" fiúkból és lányokból,akikkel szinte minden este ki szoktunk járni hülyéskedni,szóval bandázni.Ebben van egy lány,aki elég szép és minden fiút az ujja köré tud csavarni,bármit is csinál.Tulajdonképpen ez engem nem is annyira érdekelne,ha ez a lány nem akarna engem mindenáron kitúrni onnan.Ott a legjobb barátnőm,aki mindkettőnk legjobb barátnője,tehát ez a helyzet eléggé necces.Vele tök kedves meg minden,míg velem olyan bunkó,mint a s*gg.Soha nem hívnak ki,nem mintha hiányozna,csak azért jobb velük,mint egyedül.De egyik nap már teljesen betelt a pohár,eldöntöttem,hogy ott hagyom őket,de a legjobb barátnőmet nem akartam ott hagyni.Mivel már vele is elég flegmák és az a kiállhatatlan barátnője mást sem csinál,csak smárolgat a "pasijával",aki szintén "bandatag".Szóval az egész kijárkálás annyi,hogy leülnek,unatkoznak és a 2 "szerelmes gerlice" csamcsogását hallgatják. A barátnőmnek azt mondtam,hogy vagy ők,vagy én.Tudom,hogy ehhez nincs jogom,de sosem tartoztam közéjük,és szerintem őt is ugyanúgy ki fogják túrni,mint engem.A barátnőm mindenképpen az osztozkodást akarja,vagyis egyszer velük,egyszer velem.Egyszer már volt egy ugyanilyen helyzet,velem meg a smárolgatós libával,és akkor azt mondta ,,nem tudok ketté szakadni." És ez most sem működne akkor szerintem.Tehát akkor vissza az elejére,MIT CSINÁLJUNK??!! (Bocsi ha kicsit hosszú lett)2013. aug. 25. 15:23
1/1 anonim válasza:
Ne jarj ki a smacizos tyukhoz, a baratnod meg hadd menjen amig akar. Elobb-utobb ugyis megunja ha mar nem lesz ott kivel ellenni, es csak szemetkednek vele. Kulon hivd el valahova, jarjatok el kettesben vagy meg 1-2 gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!