Mit közvetít az hogy ha valaki nem rak ki magáról FB-re profilképet?
Lehet hülyeség, de az én ismerőseim azokra írnak rá akik kiposztolnak magukról napi 10 képet. Nekem viszont még profilképem sincs, mert nem tartom valami jónak hogy valaki rámkeres és máris látja a fejemet.
Szerintetek gáz hogy nincs rólam fent egy kép se? Nincsen túlmisztifikálva ez a facebook egy kicsit?
Minimum egy azért legyen. Hogy akivel tegyük fel előző este buliban ismerkedtek össze, felismerjenek valahogy. De naponta 10 kép.. fú. Nekem az ilyen emberekről csak az jön le, hogy
1. nincs magával megelégedve, és onnan akar visszajelzést
2. facebook függő
3. mutogatni akarja másoknak, hogy ő milyen helyeken járt, milyen ruhát vett, és itt megint életbe lép az első felvetésem.
A másik szép dolog, amit imádok még. Mikor kiírják egyes személyek, hogy jelenleg hol tartózkodnak és kivel. Főleg azt imádom, mikor buliban vannak és kiírják, hogy "de jó a buli" Könyörgöm, ez csak engem idegesít? Ha jó a buli, nekem eszembe nem jutna felmenni facebook-ra és kiposztolni. Jaj nézzétek már, itt vagyok ezzel és ezzel és tök jól érzem magam.. szánalmas.
Én nem rakok ki magamról naponta 10 képet, hogy hol, merre, mit csináltam. Néha szeretek játszani a képszerkesztővel, mondjuk 1-2 havonta "összerakok" egy profilképet, amin felismerhető vagyok. Azért jó, ha valki rámkeres és látja a fejemet, mert megismer, ilyen egyszerű. Jó mondjuk én nyitott ember vagyok, sok fele járok, ismerkedek.
Azon ismerőseim típusai, akik nem raknak ki profilképet (vagy kép sem nagyon van róluk), de használják a facebookjukat:
1.Önbizalomhiányos, vagy tényleg annyira ronda feje van, esetleg (testi) fogyatékos
2.Kocka, aki néha felnéz, de akkor is épp játszik, profilképe általába egy WOW-os kép
3. Nem érzi szükségesnek, mert nem szeret ismerkedni, vagy legalábbis nem a facebookot használja erre a célra
4.Üldözési mániás, aki fél, hogy a feje alapján lenyomozzák, megtalálják
5.Aki tényleg nem tisztességes és van félnivalója, ha a képei nyilvánosságra kerülnének
Lehet, hogy csak szimplán netezik, és közben be van jelentkezve? Húha, kész rejtély megoldók vagyunk!
:D
Semmit nem közvetít, és igen, túl van lihegve az egész.
És nem gáz. Ha a szabályzat nem írja elő a profilkép feltöltését, akkor onnantól magánügyed hogy van, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!