Szerintetek gáz ha egy 12 éves lány még nem volt szerelmes?
Nyugi, én 17 éves vagyok, de én sem érzem, hogy lettem volna már.
Talán egyszer, de az sem biztos. :)
12 évesen mi még labdáztunk, meg ugróköteleztünk.
Vajon miért érzik úgy a mai gyerekek, hogy 15 éves korukig túl kell lenniük az első szerelmen, első szexen, első abortuszon, első merevrészegségen...?
És ugyan mért lenne gáz?????
Ne röhgötess már! Csak mert a Tv a tucat tinimagazinok és az internet is azt sugározza,hogy aki 15 éves koráig nincs túl legalább 5 pasin és 2 abortuszon az ultragáz.Ne a menőnek gúnyolt egyedeket akard követni,állíts fel magadnak saját értékrendet,ha pedig ez valakinek nem tetszik szállj a feje fölé és tojj egy nagyot.
Valamint ezt 12 évesen az ifjúság nem is veszi komolyan,akinek már "élete szerelme" ilyenkor a "párjává" válik a kapcsolatuk úgyse húzza pár hónapnál tovább,jelenleg ez csak státuszszimbólum azoknak az egyedeknek,akik görcsösen próbálnak megfelelni a médiának és hasonlítani szeretnének azokhoz a hollywoodi majmokhoz,akiknek minden botránya a csapból folyik.Az persze egyik észlénynek sem jut eszébe,hogy nem attól lesz valaki jobb ember ha játssza a túlérett macát vagy nagyfiút.
Úgy hogy ezen ne görcsölj,mindennek eljön a maga ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!