1/6 anonim válasza:
Tudod...ebből mindig az van, hogy ha én szeretnék veled beszélgetni, akkor visszaírsz, hogy "szia mizu???"
Ergó én beszélek, te meg nem...:P Van ennek így értelme?
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi van ezekkel a mai tizenévesekkel (főként a lányokkal), egyfolytában írják, hogy unatkoznak és arra várnak, hogy valaki majd szórakoztatja őket, aztán mikor ráunnak az illetőre, akkor eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. Csak szerintem szánalmas és felháborító ez? Miért nem tudtok filmet, vagy sorozatot nézni, ne adj Isten olvasni?
4/6 A kérdező kommentje:
és most neked azzal mi bajod van hogy éppen beszélgetni van kedvem épp nincs kivel most aki hajlandó velem beszélgetni ir privátba aki nem léci ne oltson köszi
2013. aug. 14. 22:22
5/6 anonim válasza:
3.:Szerintem te már olyan korban vagy hogy a kérdező korabeliekkel nem is kellenre törődnöd.Majd a korcsoportjából lesz aki ír neki és hogy mi lesz a kapcsolatukkal,az már csak a 2 ember magánügye.
Én meg azt tartom felháborítónak hogy vannak unatkozó emberek akik más életében nyakig akarnak gázolni.Ezt vettem észre a való életben is.Marhára idegesítő és undorító.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi 5ös :)
2013. aug. 14. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!