Ti hogy ismerkedtetek meg a barátaiddal?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki osztálytársam lesz. 15 osztálytársamból 3lánylesz. Nagyon szimpatikus. Szinte ugyanúgy nézünk ki. De még nem beszéltem vele, csak be iratkozásnál láttam a szüleivel. Emlékszek még apukámmal is beszélt az anyukája.:D
Na szóval. 1. sulinap megreckírozzam azt hogy reggel mikor felmegyek az osztályba akkor megkérdezem hogy?
Szia,ideülhetek? -mellé. a padba.:D
Vagy valami ha igen akkor örülöknék neki neki:D
És utána milyen témával mehetnénk tovább? :)
Még sosem kezdeményeztem barátkozási téren, mindig csak magától jött meg ők kezdtek a másik suliban. Nem akarom elrontani valami ötlet? Amugy szinte mintha ikrek lennénk:D furcsa
2013. aug. 13. 09:10
1/4 A kérdező kommentje:
15/l (most megyek 9.-be) 1évig Angliában éltem 8.-ik elején ,azért vagyok idősebb
2013. aug. 13. 09:11
2/4 anonim válasza:
Én vidéken lakok, két éve lettem bejárós. Tavaly ugye jöttek új bejárósok is, 3-an voltak bandában, egyszer odamentem hozzájuk, kezet fogtunk és elkezdtünk dumálgatni. Pár héttel később egyikőjük megkérdezte tőlem a buszon hogy nincs-e kedvem átmenni valamikor. Természetesen volt kedvem. Azóta is ő a legjobb haverom. Később kiderült hogy mind 4-en ugyanabba a tánciskolába járunk. Mivel én korábban mindíg a mamámnál voltam a városban, nem ismertem a vidéki embereket. De ugye hívtuk egymást bringázni, szép lassan megismerkedtem az összes vidéki sráccal. Ma már szinte minden nap együtt focizunk, kosarazunk, kijárunk meccsekre, stb...
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. aug. 13. 10:01
4/4 anonim válasza:
Nekem csak suliból vannak barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!