Elkezdtem ismételni a német szavakat, meg sportoltam egy kicsit. Ezen kívül gépeztem. Még tervezek mára egy kis tornát. Neked?:)
2013. aug. 10. 22:47
2/7 A kérdező kommentje:
hajrá:) énis kicsit sportoltam, tvztem.. most meg unatkozok..:)
2013. aug. 10. 22:49
3/7 anonim válasza:
Tegnap délutántól kezdve ma délelőtt 11ig fent voltam. Délelőtt lementem, vettem nagyméretű rajzlapokat, macskakaját, aztán ledőltem aludni este 6ig. Azóta gépeztem, játszottam, sorozatoztam.
Éjjel majd elkezdem a rajzom a nagy rajzlapra, meg elvileg mosok is...
2013. aug. 10. 23:06
4/7 Justicar válasza:
Részegen ébredtem kb 3 óra alvás után, nemrég sikerült teljesen kijózanodni, de max fél óra és indulunk rátölteni egyet-kettőt. :D
2013. aug. 10. 23:16
5/7 anonim válasza:
Unatkozok szóval mesélek..
Nyaralásról utaztunk haza és a hülyeségem miatt nem kaptam meg a cipőt amit egy csomó ideje akartam :@
Közbe olvastam,zenét hallgattam,nyelvet tanultam,videókat néztem,elaludtam bő 5 PERCRE aztán hazajöttünk és végig ellenőriztem, hogy vannak a bogarak a szobámban XD
Majd találkoztam barátnőmmel és kipakoltam a bőröndömből,neteztem és most itt vagyok:D
2013. aug. 11. 01:50
6/7 walk w1th mee válasza:
tegnap hazajöttem részegen és anyám ezt sikeresen meg is állapitotta amikor nem tudtam egyenesen menni:D
felébredtem,még nagyon másnapos vagyok,ettem,zenéthallgattam,és sorozatnézni készülök:D
mára csak a döglés itthon szitu marad:(
és kellene tanulnom pótvizsgára:/
2013. aug. 11. 10:43
7/7 anonim válasza:
Különleges. Reggel én vettem észre, hogy kidőlt a legalább 10 éves gömbszivarfánk. (lombkoronájának átmérője: 2,5-3m) És kis híján, elájultam, és legalább fél percig bámultam a kidőlt fát, mire felfogtam az egészet. Aztán felvágtuk, és hátravittük, délután, most meg készülődünk a rokonokhoz. Reggel meglocsoltam az egyik fánknak a koronáját alulról, és ezer meg ezer ezer apró fehér károkozó bogár reppent fel, ezzel magyarázható az, hogy a fa levele 1-2 helyen elsárgult, "genyes lett". Azon kívül xbox-on játszottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!