Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek az ilyen csak...

Szerintetek az ilyen csak álbarát?

Figyelt kérdés

Például interneten állandóan beszélünk, de egyszer kimentem munkahelyére találkozni vele, próbáltam vele beszélni ne unja magát annyira, alig szólt hozzám, és végig hajtogatta hogy mennyire unja magát. (Ez csak nekem esne sz*rul?)

Csomó dolgot megígérget aztán mindenféle baromságra hivatkozva nem tartja be, vagy próbál úgy csinálni mintha ő meg se ígért volna ilyet.

Tudja hogy valamiben kéne segítség, és tudna segíteni de fel sem ajánlja, (én meg nem vagyok pofátlan hogy erőltessem) csak lereagálja a dolgot ilyenekkel, hogy "hát igen ez ilyen..." meg hasonlókkal...

2013. aug. 4. 14:59
 1/6 A kérdező kommentje:
20/F
2013. aug. 4. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember tényleg nem barát.
2013. aug. 4. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem erre te is tudod a választ.
2013. aug. 4. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Ja, van benne valami, csak az a gond hogy én ennek ellenére valamiért bírom. Ez elég nagy hülyeségnek hangzik. És nem tudom mit csináljak vele, általában az ilyen embereket lerázom, csak azon gondolkozok hogy vele talán próbálnom kéne beszélni erről, bár nem tudom hogy ezen mit lehet megbeszélni meg minek, mert ha ilyen akkor a változni nem fog, gondolom.

2013. aug. 4. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem barat az ilyen.. Nekem a legjobb bnom, ak melesleg 7 evig volt az, miutan bepasizott kozolte h un engem, mert.en nem hallgatom az aradozasat(szakitasom utan 5 nappal..) es h nem vagyok jo bno, es a tobbi.. O se volt barat.. Megis szerettem meg azok utan is h ennyire megbantott. Soha nem akart talalkozni velem.. Marmar elortettem mert en szerettem..miutan osszevesztunk se adtam fel, minden letezo helyen kerestem.. Irtam, regenyeket, de talan el se olvastam.valaszolni nem valaszolt..azzal hha egy rossz barat utan fut az ember, magat fogja vagy kikesziteni, vagy megalazni.. En mindegyiket tettem.. Kikeszitett mert besokaltam.. Megalaztam..mert mikor elkezdett oltani es elmondani mindennek, megvedtem magam,majd a kovetkezo alkalommal a bocsanataer esdekeltem.. Lany vagyok, es nalunk mas ez az egesz mint ahogy ezt olvashatod. De egy biztos igaz lany es fiu baratsagokra egyarant: ha mar te magad latod h nem igaz barat, hagyd a fenebe..masodik eselyt talan mindenki kaphat.. De nem 100+1et..

Remelem segitettem:)

2013. aug. 5. 00:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez nem éri meg... remélem nem teszel többé ilyet, akárkiről is van szó. Én megpróbáltam beszélni ezzel az emberrel erről a dologról, és az lett a vége hogy közöltem hogy akkor lehet engem elfelejteni továbbiakban. Ahogy elnéztem nem érdekelte különösebben szóval jól tettem. Bár nekem elég rossz érzés volt, mert ilyen normális még egyetlen emberrel sem voltam, és akkorát még egyetlen emberben sem csalódtam, de úgy érzem megkönnyebbültem. Ez az ember csak kiszívta belőlem az energiát. Bár most így sikeresen ott tartok hogy nem maradt egy barátom sem, de talán tényleg jobb lesz újra a semmiből indulni... És még egyszer nem vétek ilyen hibákat. Köszönöm a választ :)
2013. aug. 7. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!