Hahi . A barátnőmnek. Most lesz a 13. szülinapja de nem tudom h mit adjak neki . Ötletek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Ő a legjobb barátnőm ,es szeretnék valami egyedit aminde biztosan örülne :). (Reneteg ékszere van ,szval az kilove) Imádja a 30 second to marsot :) kedvenc színe a piros és a fekete.Gondolkoztam azon h lehetne. egy. fekete trikora ( egy olyanra ami normalisan nez ki) a kedvenc bandajat ilyen matricat ravasalni , gondolkztam a fébyképalbumon is . Ha esetleg van valami jó ötletetek azt örömmel várom :) (10.-én lesz tartva a szülinapja) 13/L2013. aug. 1. 14:59
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibakert :s
2013. aug. 1. 15:02
2/5 anonim válasza:
Hajtogathatsz neki kis dobozkát színespapírból, és beletenni valami kis meglepetést.(a kedvenc szineiből, meglátod tuti siker. :) )
4/5 szanika2000 válasza:
Úgylátom elég gyér válaszokat kaptál :)
Jó ötlet a bandás felső szerintem :)
Én a barátnőmnek a 15. szülinapjára egy párnát adtam,amin az Alkonyat szereplői voltak,és alá a kép mellett oda volt írva hogy New Moon. Ő persze imádta az alkonyatot!Úgy láttam hogy örült neki,szóval remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!