Hisztek a nő és férfi közötti barátságban, ami testi érintkezés nélkül is mindig barátság marad?
Én nem csak hiszek benne, hanem tudom, hogy van.
Mindig megdöbbenek az ilyen kérdésekre hány "olyan nincs" válasz érkezik.
Ezek a válaszolók kizárólag potenciális partnerjelöltként tekintenek az ellenkező nemre, az igazi barátság fel se merül bennük, nem barátkoznának olyasvalakivel, akihez szexuálisan egyáltalán nem vonzódnak?
Vagy nem tudják elképzelni hogy egy férfi és nő között, attól, hogy egy hullámhosszon vannak, közös az érdeklődési körük, megértik egymást, még nem fog beindulni vonzalom vagy szerelem? (Tisztelet a kivételnek) Nem mindenki szerelembe esős típus, és nem mindenki vált ki belőlünk vonzalmat csak azért, mert kedveljük és mert ellenkező nemű, még az se kell, hogy bűnronda legyen.
Vannak férfibarátaim és haverjaim, igen régóta, le szoktam venni ha valaki vonzódik hozzám, ez egyértelműen nem áll fenn. Én se hozzájuk, a szerelemről meg azt se tudom, micsoda. Nem teszek különbséget férfi és nő barátaim között.
Az ilyen barátságokat tagadók szerint a biszexuálisoknak _egyáltalán_ nem is lehetnek barátaik? Gondoljatok már bele...
# 11/12
Bocsi de Te nő vagy!Mint írtam már hogy ez csak a csajok meg a nők igénye.Aki azt írja hogy ilyen nem létezik az valószínű hogy pasi,de akad köztük talán normális nő is.
Mi pasik másképp állunk a nőkhöz ,mint ti hozzánk,ezt sose felejtsed el.Lehet hogy van olyan kapcsolatod hogy nincs semmi meg egyhullám hosszon vagytok,de honnan tudod hogy egy adott pillanatban miért ne akarna megdugni?Meg a másig hogy ha mi pasik női barátot tartunk akkor csak a probléma van a magánélet terén,mert ugyebár a nők azok folyton kombinálnak és ez ügyben szerintem jogosan is,szóval a lényeg ha egy férfinek normális kapcsolata van ,az nem fog csaj,nő barátokat tartani.
Kedves válaszoló!
írd ki kérdésbe ami minden pasihoz szólna hogy kinek van olyan barátnője akit nem dugna meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!