Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Két barátnőm is vagdossa...

Két barátnőm is vagdossa magát…?

Figyelt kérdés

2barátnőm vagdossa magát miért csinálják?(mondták, hogy jó érzes fájdalmat okozni maguknak+nyugtató)

Nem akarják hogy más megtudja ês egymásról sem tudnak..én hogy tudnék segíteni? Felelősnek érzem magam irántuk, ês nem tehetem, hogy látom hogy b@sszák el az életük ês én megsem probaltam..:(

Kérlek segítsen valaki!

2013. júl. 26. 02:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért olyan divatos mostanában ez a vagdosás? :/
2013. júl. 26. 03:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el őket magaddal valahova. Akkor, addig nem lesz alkalmuk rá. A tini depresszió egész kis hülyeségekből is kialakúlhat. Egy kisebb sérelem is bőven elég. Amin csak agyalnak, agyalnak és egyre nagyobbra fújják és ez csak táplálja önmagát. Ha eltöltesz veluk 2-2 vidám napot, aztan otthon majd biztos rá ébrednek, h ilyen kis szarságon fölösleges ennyire kiakadni. (Én is vagdostam magam, TVben is mondták, h bizonyítottan stressz csökkentő, de szó mi szó...bitang nagy idiótaság) 16/F
2013. júl. 26. 03:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Majd kinövik. Nem tudsz mit tenni anélkül, hogy a baráti kapcsolat ne szakadjon meg.

Én is önpusztítottam rendesen akkora hülyeségek miatt, hogy belegondolni is rossz. Hálistennek én nem vagdostam magam, hanem ittam és cigiztem. Szerintem a vagdosás veszélyesebb.

Én "szerelmi" csalódás miatt csináltam ezt, és egy másik lány kellett ahhoz, hogy újra "normális" legyek. Lehet nekik is egy fiú kéne. Viszont ez is necces dolog, mert nem garantált, hogy minden tökéletes lesz a sráccal, lehet, hogy csak mélyebbre süllyednek.

Mindenesetre, sok erőt kívánok neked ahhoz, hogy átvészeld ezt a korszakot. Tudom, hogy neked is nehéz, az én barátaim is azt hajtogatták, milyen szr nézni, ahogy tönkreteszem magam.

2013. júl. 26. 03:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!:) megpróbálőket majd a lehető legjobban felviditani..:D--(1)--ês nem tudom mért lett divat:(
2013. júl. 26. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem akartam válaszolni erre a kérdésre, de... inkább mégis.

Szinte biztos vagyok benne, hogy csak divatból csinálják. Hogy kell elképzelni a dolgot? Kis karcolások késsel, ollóval, tűvel, körzővel? Valószínűleg csak felszíni sebet ejtenek magukon, ami járhat sok vérrel, és meg is marad a nyoma, de meghalni nem fog tőle, ez a "jó érzés fájdalmat okozni" meg tipikus divatduma... ha annyira fájna, nem mutogatná neked sem, sőt teljesen magába fordulna. Ha ilyen sebekről van szó, akkor az a "nagy" fájdalom nem olyan elviselhetetlen, inkább csak kellemetlen, és kicsit fáj ha hozzáérnek a sebhez. Minél mélyebb, annál inkább fájdalmasabb és hosszabb időn belül gyógyul (bár ez egyértelmű...)

Figyelmeztesd a lányokat, hogy ha ezt valamelyik értelmes felnőtt észreveszi, és orvoshoz fordul, nagyon meg fogják szívni. Mert hülyéskedni még lehet vele, de kíváncsi leszek, mit fognak csinálni, amikor elviszik őket pszichiátriára, és bárhogy próbálják bizonygatni, hogy semmi bajuk, pár hétig élvezik bent a vendégszeretetet és a nyugtatókat. Ezt nyugodtan elmondhatod, és kérdezz rá, megéri-e. Ha a válasz igen, akkor ne foglalkozz velük tovább, csak divatból csinálják az egészet!

De ha tényleg komoly ez a vagdosás, azonnal szólj a szüleinek vagy annak, aki felelős értük. Egy igazi vágás ott kezdődik, hogy az ember csontig hasítja a kezét... és onnantól nagyon nehéz megállni a lejtőn.

2013. júl. 29. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem..szóval köszönöm, majd beszélek velük..:)
2013. aug. 3. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!