Mi a bajuk lehet velem?
Azért mondják hogy hetedikben megbuksz, mert irigyek a Te szorgalmadra és tudásodra, és látják rajtad, hogy kétségbe esel, hogyha ilyet hallasz. (Egy példa: általános iskolában gyenge gyerek voltam, és volt pár ember aki mindig piszkált, és ők mondták, hogy a középiskolában tuti meg fognak verni. De végül nagyon jó osztályba és iskolába kerültem.)
Tudod majd amikor 25 évesen valami jól menő cégnél dolgozol (amit a tudásoddal és a szorgalmaddal értél el), majd ezek a gyerekek ott fognak térden csúszni előtted és munkáért könyörögni.
Ha a barátnődet ellened tudják fordítani, akkor ő nem is igazi barátnő! Hidd el, később fogsz találni normális barátokat.
Megoldásként azt mondanám, hogy esetleg szólj a szüleidnek, hogy írassanak át egy másik suliba, mert a sok piszkálódás miatt már nem tudsz az iskolára koncentrálni.
Ha mégsem sikerül átmenni, akkor ne legyél olyan szolgalelkű mint most. Többet ne írd meg a dolgozataikat! Ne lássák rajtad, hogy fáj amikor piszkálnak! Csak azzal legyél kedves aki veled is az. Tehát mindenkihez úgy viszonyulj, ahogyan ő hozzád viszonyul!
Sajnos csak ennyit tudtam segíteni, remélem sikerül valahogy megoldani a helyzetet!
Ja és a fő kérdésed, hogy "mi lehet a bajuk velem".
Semmi. Egyszerűen találtak egy visszahúzódóbb embert, akit piszkálhatnak. Ezt nevezik csordaszellemnek. A gyengékre mindig rászállnak.
Lehet, hogy tapasztaltad is, ha mondjuk ebből az osztályból kettesben vagy valamelyik emberrel, akkor teljesen normálisan viselkedik veled. De ha ott vannak a többiek akkor neki van a legnagyobb hangja.
Szóval legyél erős, és ne lássanak gyengének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!