Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit rontok el állandóan? Mi...

Mit rontok el állandóan? Mi vagyok én nekik?

Figyelt kérdés

Szeretek barátkozni, de általában fiúkkal jobban kijövök mint a lánytársaimmal (akikkel beszéltem mindig jajgattak, féltek, panaszkodnak...ahhh). Van párom, így óvatosan kötök barátságokat főleg szinglikkel az ellentétes nemből, de mikor kialakul már egy barátság egy fiú és köztem, kb. 3-4 hét után valamilyen ürüggyel leráz, de előtte elmond mindennek (rabszolga, ribi...) pedig semmivel sem szolgáltam rá. Miután lelépnek az állítólagos barátaim, rá pár napra már barátnőjük van és hiába keresem őket, hogy mégis megbeszéljük a dolgot és gratuláljak ,én már nem létezem a számukra. Miért van ez?

köszi előre is

21/L

2013. júl. 22. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudják rólad, hogy van párod? Esetleg félreérik a közeledésedet, és mikor rájönnek, hogy van barátod, akkor jön ez a reakció. Csak egy tipp, de ennyi infóból erre telik :P
2013. júl. 22. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
másrészt a fiúk szerintem nem feltétlenül barátkozni szeretnének egy lánnyal, lehet többet akarnak és idővel mivel te ebben nem lennél benne mennek és keresnek lány társaságot nem baráti célzattal
2013. júl. 23. 02:52
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, de az elején tisztázom, hogy csak barátság lehet más nem , és belemennek, aztán meg elfelejtenek
2013. júl. 23. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!