Szerintetek mi tortent? (fiu-lany baratsag)
Koszonom:)
Hat...nemtudom. De a legjobban azt nem ertem hogy mert az az egy haverja elott nem foglalkozik velem? :/
Lehet a barátja nem tolerálná. Rengeteg oka lehet. Csak ő tudja, miért viselkedik így, ezt neked kell kipuhatolnod. Maradj a közelében, legyél ott, ha "szüksége" van rád, de ha úgy érzed már irritálod, jobb ha lelépsz egy kicsit.
Ez most lehet hogy gonosz lesz, de ne éld bele magad a dologba. Ezt tapasztalatból mondom, mert én is elkövettem már ezt a hibát, és nagyon összetörtem emiatt.
Az is sokat segítene, ha tudnám hány évesek vagytok, mert tényleg rengeteg oka lehet a viselkedésének, de ezeknek egy részét kinövi az ember...
16 mindketten...
Engem azzal is tonkretesz, hogy nemtudom most mi van...nem kell soat erolkodnie.:/
Es ha irok neki.nem ir visza, ha meg utcan talalkozunk pont hogy sak koszon. Hat az a baratja lehet nem toleralja, de szerintem nem a baratjait kene kerdeznie hogy kivel beszelhet..es kivel nem.
Amugy bocsi ha felre ertettetek de en most se akarok tole tobbet, csak ugyanugy a legjobb baratja lenni. Es ezt o mondta utoljara hogy az vagyok nem en gondolom csak igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!