Egyre nehezebb őszinte barátok keresni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen , de egyszerűen nem találom a helyem a fiatalok között. Iskolába is bántottak mert más voltam ( szorgalmas, és udvarias)
Akkor az adott reményt hogy majd felnőttként könnyebb lesz.
Sajnos azt tapasztaltam hogy eddigi munkahelyeimen is jelen voltak azok az emberek akik épp az ilyeneket mint én jó ízűen piszkálnak. A nőkkel sosem volt gondom mindig kedvesen álltak velem szóba, de a férfiak egyszerűen ki nem állnak. nem értem miért van ez :(
2013. júl. 13. 18:05
1/3 anonim válasza:
Igen, egyre nehezebb. De vannak, csak nem jó helyen keresed őket. Keresgélj tovább, rájuk találsz!
Kívánom, igy legyen!
2/3 anonim válasza:
Férfi, vagy nő vagy? Mert azért nem mindegy. Én nő vagyok, de a férfiak utálnak (nem vagyok csúnya, csak valahogy nem kedvelnek engem, ez van, én sem őket, de lezbi se vagyok, csak a félreértések elkerülése végett). A nőkkel általában jól kijövök, mégsem találtam közöttük jó barátot. A férfiak között viszont 3 értékes embert is találtam, azok közül az egyiket a saját hibámból elvesztettem, a másik kettő meg tojik rám. Tényleg nehéz igaz barátot találni. Iskolában sokkal könnyebb, mert ott minden nap emberek között vagy, sok ember között, akik korodbeliek és még ott van a remény is, hogyha itt nem jön össze, akkor majd talán a következő iskolában, vagy talán felnőttként jobb lesz. Én nagyon visszavágyok az iskolába és a világ barmának érzem magam, amiért onnan meg mindenáron ki akartam kerülni abban a reményben, hogy egyszer jobb lesz. De azt nem gondoltam volna, hogy rosszabb lesz. Ha ezt tudom, hát...:D Felnőttként szerintem sokkal nehezebb barátokat találni, mert már mindenkinek családja van, mindenkinek a párja az első, nagy szerencse kell hozzá, hogy kifogj valakit, aki olyan, mint te, van közös témátok és még ennek tetejébe ne is legyen egy áruló, ami már külön luxus.
3/3 anonim válasza:
Az őszinteség fájdalmas, ezért valójában senki sem szereti, csak nem meri bevallani, de úgy tesz, hogy ő őszinte. Mindenki azt szereti hallani ami jólesik neki. Az őszinte barát nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!