Lehet baratok nelkul elni?
Hasonló helyzetben vagyok, bár azért nekem akad egy-két barátnőm, de nem azok az igazán közeli barátnők, az nekem is hiányzik. Egy olyan, akivel bármikor találkozhatnék, bármit megbeszélhetnék. Barátom legtöbb barátjával én sem jövök ki nagyon, állandóan csak a kocsmában lógnak, nekem nem valami szimpi...van egy fiú haverom nekem is, és az én barátom sem szereti őt, de én mondjuk azért nem találkozok vele, mert 2500 km-re él tőlem, így csak telefonon beszélünk.
Én sem értem sokx, hogy miért van az, hogy nem tudok igazi új barátokra lelni, miért hagynak ki közös programokból sokx - bár ez már a munkahelyi kollégákra vonatkozik, a barátnőim nem hagynak ki a programokból, csak keveset talizunk sajnos...pedig nem tartom magam elviselhetetlennek, meg akik igazi barátaim, azok azért szeretnek, gondolom, akkor mi lehet a baj...??
Sajnos mivel ugyanabban a cipőben járunk, nem nagyon tudok neked segíteni :(
Egyetemen próbálj meg majd hasonló érdeklődésű emberkékkel összekerülni, akkor talán több sikered lesz...
Miért utálja a pasid a fiú barátodat? Mert fiú?
Nemvagy boldog? Akkor miért vagy meg vele?
Miert nemvagy az? Próbáltál vele beszélni erről?
Amúgy énis ebben a cipőben jártam. Csak nekem nemvolt pasim és elviselhetetlen volt az életem. Aztán bekerültem a gimibe és sikerült kialakitanom tartós barátságokat.
Szóval a tanácsom: nefoglalkozz semmivel , sodrodj az árral, és úgyis találkozni fogsz azokkal az emberekkel, akiket a barátaidnak mondhatsz. És hidd el, az egyetem egy jó hely lesz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!