Ti mit gondoltok róla? ( bővebben lent)
Ha én valakivel együtt vagyok, és le akarok vele feküdni, ezt NEM BESZÉLEM meg még a legjobb barátnömmel sem, mert ez magánügy, a pár két tagjára tartozik kizárólag.
Szóval itt az "egyik" már alapvetöen hibássan viselkedik, mert erröl beszél kivülállóval, a "másik" meg azzal, hogy egyáltalán beleszól, mert NEKI semmi köze a dologhoz.
Lehet az első válaszolónak is igaza, de a második egy hímsoviniszta f_sz. Gondolkodjál már, tapló, miket általánosítasz, mielőtt leírod. Tükörbe néztél már? És a saját lelkedbe? Belőled kiindulva mondhatnám, hogy az emberek többsége paraszt/bunkó. De szerencsére tudom, hogy vannak még normálisak. Csak sajnálni tudom, hogy Te neked nem sikerült még kulturált, nem a leírásodnak megfelelő nővel találkozni.
Hogy a kérdésre választ adjak, szerintem nem volt jó ötlet a barátnő részéről, hogy ultimátumot adott. Valószínűleg a lány, aki le akar feküdni a fiúval, nem emiatt fogja meggondolni magát, ha egyáltalán meggondolná. Én nagyra értékelném, ha egy barátnőm ennyire aggódna miattam, de az efféle ultimátumot nem hiszem, hogy könnyen elviselném, mert végső soron mindenkinek a saját életét kell élnie. Tanácsokat adhatunk, de azért ne próbáljuk a másikat, főképp egy barátunkat zsarolással az általunk helyesnek vélt irányba terelni/erőltetni.
Mellesleg ez az egy hónap valóban kissé gyors, de nem hiszem, hogy efféle kényszerhelyzet oldaná meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!