14 éve barátság és vége? Szerintetek? Valaki beszélgetni?
Sajnos ilyenekre könnyen rámehet egy "barátság". Én már csak így idézőjelben írom, mert az én egykori "legjobb" barátnőmmel való barátságom is erre ment rá. És felmerül az emberben ilyenkor, hogy ez akkor igazi barátság volt-e egyáltalán, ha hagyták így tönkremenni.
Neked kell tudni, hogy hagyod-e. Aztán majd az idő eldönti, hogy meddig bírod cérnával.
22L
én leszek a legjobb barátod! :)
16/f
Hát,majd lesz sokkal roszabb,amikor nem is haragudhatsz érte...
Pl én pasi vagyok,24 éves,van egy 25 éves csaj,aki a legjobb barátom.Vagyis már csak volt,mert férje van,és terhes is,és kb annyira foglalkozik velem,mint a legutolsó haverok...
Szóval a barátság se örök...Meg a szerelem se.
nekem volt egy legjobb barátom, aztán 13-14 éves korunkba megromlott, pedig itt van még mindig a sok emlék, a sok játék, mindig náluk voltam vagy ő nálunk :(
Ő egy flegma kúrógéppé változott mára, én meg egy kocka szűzike lettem, de találok bnőt.
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!