Animét kedvelő levelezőtársat, beszélgetőtársat (lelkitársat) szeretnék! Valaki? Légyszi!
18 éves lány vagyok, és nagyon szeretem a japán kultúrát, többek között az animéket. Sajnos nem nagyon van olyan barátom, aki osztaná az érdeklődési körömet, ezért is írtam ki ezt a kérdést. Valaki szeretne esetleg levelezni velem? Nem kifejezetten levelekre gondolok, csak beszélgetni e-mailben, közösségi portálon stb.
Hasonló korú lányokat keresnék, akik lehetőleg a komolyabb animék iránt érdeklődnek. Nagyon örülnék végre egy lelkitársnak!!!
Ha valaki szeretne velem beszélgetni, írjon privát üzit! Előre is köszi!
Sziasztok! Köszi a válaszokat! :)
"Komoly" alatt igazából csak azt értem, amin el lehet egy kicsit gondolkozni. Az olyan animéket nem szeretem, amiben csak a hülyülésről van szó. ^^" Persze jöhet az is, de azért csak módjával. Írjatok privátot, ha még így is érdekel a dolog! XD
Én is nagyon szeretem az animéket :D Ha gondolod írj rám nyugodtan!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!