Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem alakult ki vmi...

Miért nem alakult ki vmi komoly barátság senkivel? Ennyire rossz barát lennék?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok.

Áltiba voltak jó bnőim,de ahogy gimibe mentem megszakadt a kapcsolat velük.Vagyis inkább ők szakították meg velem a kapcsolatot.Gimibe pedig sose kerültem senkihez se olyan baráti viszonyba akibe meg is bízzak.Meg eljönne pl vásárolni vagy csak beülni vhová.

Az osztályban szinte mindenkivel nagyon jó a kapcsolatom de nem baráti.Sokszor csak pótléknak kellettem,hogy ha nincs itt x akkor üljek oda stb..

Nagyon rossz volt 5 évet így lehúzni,most érettségiztem hála a jó égnek!

Annyira rossz,hogy nincs kivel eljárni sehová,szerencsére húgommal nagyon a jó a kapcsolatom (3 év kor különbség van köztünk).Vele szoktam eljárni bulizni,vásárolni meg minden. De akkor is kellenne vmi jó barátnő akivel hülyülhetek,meg bármikor hívhatom,hogy elmegyünk vhová. Osztálytársaimmal hiába vagyok jóban,vhogy sulin kivül kb mintha nem is ismernénk egymást.Van 1-2 lány akivel szoktam talizni.De nekik se mondanék el semmi bízalmasat.Nem hívnak sehová ,jó egyszer kétszer hívtak egy buliba.De ennyi.

Majd megyek tanfolyamra szeptembertől remélem ott találok olyan embereket akiket barátomnak mondhatok és elmehetek velük szórakozni vagy csak találkozni stb.

Nagyon vidám,mosolygós, vicces,megértő, segítőkész csaj vagyok,szinte minden témáról tudok beszélni,még ha nem érdekel vagy nincs tapasztalatom még arról is tudok beszélni bár lehet hülyeséget :D szeretek bulizni is,de nem iszok sokat sose :)

Imádom a kutyákat,szeretek róluk beszélni,ettől függetlenül csak akkor beszélek róluk ha mást is érdekel,szóval a kutyaimádatomat nem zúdítom rá senkire se :D viszont ha rájönnek mennyi mindent tudok róluk akkor konkrétan faggatnak :)

Nem tudom miért nincsenek barátaim,nem hiszem,hogy annyira rossz tulajdonságokkal rendelkeznék amitől nem érdeklek senkit sem.

Már elég jól hozzá szoktam az egyedülléthez,de ezen szeretnék változtatni!

Esetleg ha más is van hasonló szituban szívesen beszélek vele :)

Egy kritérium nagyon szeretnek megtalálni a fiatal lányok (13-15 évesek) 18-25 év között keresnék beszélgető partnert ,barátot.

2013. jún. 27. 16:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is 20 éves lány vagyok és én is pont most kerültem ilyen helyzetbe, annyi különbséggel, hogy nekem a gimiben voltak nagyon jó barátnőim, viszont mióta elballagtunk azóta nagyon keveset tudok csak velük találkozni. Érettségi után 2 éves OKJ-s képzésre jártam és sajnos ott már nem akadtak olyanok, akikkel szívesen kialakítottam volna kapcsolatot....pedig sokszor próbálkoztam. Volt egy-két ember akivel el tudtam beszélgetni órák előtt vagy szünetben, de amint véget értek az óráink valahogy olyanok lettek, mintha köddé váltam volna vagy mintha nem is ismernének. Elég rossz volt mivel rajtam kívül szinte mindenki talált magának barátot/barátnőt én pedig sokszor csak ültem egymagamban és folyton a gimire gondoltam, hogy hiába hogy ott is voltak néha ilyenek, de azért fényévekkel jobb volt :/ dehát gondolom gimi után már nem feltétlenül alakulnak ki nagy barátságok...

Szóval nyugi nem vagy egyedül :)

2013. jún. 27. 22:15
 12/17 A kérdező kommentje:

hát alakulhatnak csak ahhoz szerencsésnek kell lenni..nálunk gimibe az volt a baj,hogy mindenki eleve bnővel jött és így nem tudtam nagyon becsatlakozni sehová,ahová meg betudtam volna azok meg nem olyanok voltak pl anime részleg,néha jót beszélgettem velük de annyiszor az animékről beszéltek,hogy azt nem bírtam..

mivel eléggé olyan tanfolyamra megyek ahol közös téma biztos hogy van így remélem hogy ott sikerrel járok :)

nehéz ez sajnos..

kíváncsi leszek,hogy hányan fognak rám írni mondjuk 1-2 hónap múlva vagy később,hogy mizujs velem..szerintem senki sem..

2013. jún. 27. 22:37
 13/17 A kérdező kommentje:

mindenki a gimis éveket dicséri,hogy milyen szuper volt,meg legjobb bnőket szereztek ,hát nekem eléggé rossz volt ez az 5 év..

bnőmnek hittem egy lányt az osztályból,meglopott és az egész osztályt aztán el is ment a suliból,nem is beszéltünk azóta..

2013. jún. 27. 22:39
 14/17 anonim válasza:

Az egyetem a kapcsolatépítésről szól(kess)...

A mai világ kb. ennyi.Érdekbarátságok,érdekkpcsolatok...

26 vagyok...

2013. jún. 29. 00:57
 15/17 A kérdező kommentje:

nem egyetemre megyek hanem OKJ-s tanfolyamra..

amúgy tök rossz,hogy csak érdek,felszínes barátságok és kapcsolatok vannak..nem is akarok kapcsolatot,mert utálom ha bekorlátoznak..

2013. jún. 29. 11:38
 16/17 anonim válasza:
Na azok sajna nem érnek semmit...De a szakmunásoknál,ahogy elnéztem barátibb a hangulat...
2013. jún. 29. 13:58
 17/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom milyenek lesznek ott az emberek,remélem a legjobbakat :)
2013. jún. 29. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!