Mért van az, hogy előttem jó pofizik a hátam mögött meg kibeszél? -. -
Az iskolába van egy csaj akit annyira utálok, hogy nagyon . (k*va, iszik , cigizik, nagy menősködik,hol ott , semmi oka nincs rá : magyarul a ki ha nem ő kategória?!)
Az én 'legjobb barátnőmnek' meg folyton kibeszéljük ... A barátnőm is folyton mondja rá a dolgokat. Egyik nap viszont észre vettem, hogy vele beszél . Ő azt mondta, hogy ő nem vele beszélt, csak ott volt egy csaj mellette, és ő is ott volt. (na szóval ! pl: legyen Bogi a neve akit utálunk a barátnőmmel . A barátnőmnek legyen Hanna a neve. És Bogi mellett, ott volt egy csaj, akinek a neve Fruzsi . De Fruzsi mellett ott volt Bogi is mert ők barátnők. Ám de Hanna beszélni akart Fruzsival, ezért oda ment hozzájuk.) Remélem így egy kicsit érthetőbb . Na szóval, én mindent bevettem Hannának, miközben ő Bogival beszélgetett.
Olyan mézes-mázosan elbeszélgettek ott előttem. Erre számon kértem, hogy mi volt ez , erre ő azt mondta, hogy hagyjuk is mert egy nagyképű k@rva .
Persze, nekem egyből leesett, hogy ez egy kétszínűség felső fokon volt . Ti mit tennétek a helyemben?
Lehet, hogy a barátnődet vonzza a másik lány "menő életstílusa".
Vagy így folytatod a barátságotokat, és nem beszélsz ki vele közösen senkit, mert a végén rád fog visszaütni az egész; vagy elkezded koptatni a csajt, mert már nem tudsz megbízni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!