Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem képes felfogni,...

Miért nem képes felfogni, hogy csak barátok lehetünk? (lent)

Figyelt kérdés
van egy srác, egy éve irogat.. én már az elején megmondtam neki hogy ebből semmi nem lesz... De egyszerűen nem érti meg.Most volt egy kis hatás szünet, nem voltunk joba, de én mint barátot nagyon szeretem mert egy jolelkü kedves srác, és bármi van rá tudom h számithatok. megbeszéltünk egy talit. és azota irogatja h menjünk romantikázni. és a kapcsolatot meg nem szeretném megszakítani. valaki hasonlo helyzetben? tanács?
2013. jún. 15. 01:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
szo nincs róla hogy én adom alá a lovat. nagyon világosan nem egyszer megmondtam neki hogy én hogy érzek... Most ha minden egyes ilyet megsajnálnék napi 5 barátom lenne.. És pl tegnap is beszéltünk, és hivott strandra a családjával (ismerek mindenkit ott) és mondta h legyek a család tagja.. én máshogy nem tudom neki ezt megmondani.:S azzal h megszakitom a kapcsolatot nem lesz
2013. jún. 15. 11:27
 12/17 anonim ***** válasza:
az utolsó vagyok, ezt mondom én is..habár ha már eléggé fel fog idegesíteni, hogy nem bírja felfogni akkor szerintem te nem fogsz vele már beszélgetni sajnos..hihetetlen, hogy az embereknek mennyire nincs önkontrollja, vagy igénye arra, hogy tiszteletben tartsa a másik döntését..hogy mit csinálj nem tudom...nem tudsz túl sok minent...mondom vagy ő dönt úgy hogy el akar felejteni, vagy te fogod megunni a dolgot.
2013. jún. 15. 11:34
 13/17 anonim ***** válasza:
de csúnya a srác, vagy miért nem akarsz vele összejönni?
2013. jún. 16. 02:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint, előttem válaszoló, a legtöbb férfi-nő barátság azért pang egy helyben (tisztelet a kivételnek, természetesen), mert egyiknek a másik nem jön be külsőleg; felszínesek az emberek, naná! Ha maga a megtestesült Szőke Herceg lenne, a csaj szerintem ki sem írta volna a kérdést.

Bocs, kérdező, saját vélekedés. Mielőtt lepontozol, te kérdeztél, én válaszolok. (Csak hogy tisztába legyünk a dolgokkal.) Bunkózás nélkül, de komolyan, bárcsak te is belekóstolnál ebbe! Szinte azt kívánom, hogy ignoráljon a srác, aki bejön neked. Apropó, mi van, ha a szíved választottjának valódi természete egy tuskóéra hajaz? Vagy, tegyük fel, nem is érdekled, csak meg akar fektetni, vészesen ostoba, kinézett magának már egy másik bigét...

Gondolom a csóri ürge is a "kiválasztottak" között lenne, akinek elregéled, mekkora szívfájdalom, hogy lehet ily' önző és ignoráns, miért nem viszonozza az érzelmeid? Majd ő, mint rendes kis lelkitársad, hagyja, hogy a vállán írd ki magad és pátyolgat.

Egyébként a spanod meg mazochista, vagy mi? Avagy bevonzod a degenerált egyéneket? Nem t'om, taperolok a sötétben. Ha ennyire irritál, haverkodás ide vagy oda, hagyd a francba, amíg lehűti magát és ne kelts benne reményt feleslegesen. Csak kinyírod a puszipajtásod.

2013. jún. 16. 20:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értek egyet utolsóval. Attól mert a srác bele van esve, neki még nem kötelessége járnia vele. Semmi komoly ok nem kell ahhoz, hogy egy fiút visszautasítson. Bőven elég annyi, hogy a kérdező nem szerelmes belé. Az meg, hogy külsőre nem jön be neki a srác, csak "hab a tortán". Szánalomból nem kell járni senkivel mert az senkinek nem jó. Ha már ennyi ideje beszélgetnek és barátok, jól ismeri. Ha ennyi idő alatt nem szeretett bele, akkor meg...

De azzal én is egyetértek, hogy - mivel a srác láthatólag nem fogja fel a te döntésedet, érzéseidet - sajnos muszáj lesz vele megszakítanod a kapcsolatot. Ha két barát közül valamelyik már többet érez, akkor a barátságnak vége van :(

2013. jún. 16. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze van igazság abban, amit te mondasz, előttem válaszoló, nincs kétség. Az előbbi csak az én meglátásom volt a csajjal kapcsolatban; de a döntésképtelensége szúrja a szemem.
2013. jún. 16. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Értem, utolsó. Igaz, ilyenkor sajnos pedig muszáj dönteni, méghozzá hamar. De megértem a kérdezőt is, nagyon nehéz feladni egy jó barátságot. De muszáj. Nagyon nehéz lehet annak a fiúnak, bár, ha a kérdező határozottan megmondta, hogy csak barátság, abból érthetett volna. Egyszerűbb és talán logikusabb lenne, ha ő adná fel ezt a barátságod, hogy ne szenvedjen. De ezt nem tette meg, mert még reménykedik. És úgy tűnik, hogy amíg a kérdező szóba áll vele, addig fog is. Ezért kell a kérdezőnek megszakítania ezt a barátságot. :(
2013. jún. 16. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!