Honnan tudom hogy meleg a a legjobb barátom?
de, most mi közünk a másik nemi identitásához?lehet hogy meleg, lehet nem, történetesen, az ember ismerősei barátai,haverjai közt bőszen fordulnak elő, mégis, soha nem fogod megtudni,vagy épp beszél valakivel,és nem is gondolnád,hogyaz.nem számit.ha egy heterorol tudom hogy hetero, akkor nekem mivel jobb, semmivel.
és van a fiúknak egy rétege, aki így szórakozik.még durvábban, amiket láttam..
nem az a léyneg, meleg-e vagynem, hanem hogy te mondd meg neki,hogy ha véletlen iylesmi járna a kis buksijába, akkor tisztázd hogy neked nem, és mivel téged zavar, (zavar?) hagyja abba..magyarázattal ugye,ő meg nem tartozik,meleg-e vagy nem, de ha te az iylenfajta,számodra ugyeé rthetetlen közeledéseit tisztázni akarod, akkor megtehet. de nem úgy hogy kérdőre vonod hogy "hé jóskagyerek homi vagy" xd... hanem sehogy.tisztázod hogy igy ne közeledjen mert félreérthető. ennyi.
hadd ne meséljem el hogy mi volt nálunk a suliba,kiről miért lehetett gondolni hogy homi...xd
Kedves homár barátom.
Nem az a bu*i aki simogat, hanem aki hagyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!