Tippek barátszerzéshez?
24 éves, későn érő, barátok nélküli valaki vagyok, akinek inkább csak haverjai vannak, illetve konkrétan munkatársai, az egyetemi ismerőseim távol állnak tőlem. Alig járok el másokkal, valahogy nem volt eddig igényem emberekre, most viszont szeretnék változtatni az életemen. Akiket eddig ismerek azok jórészt elütnek tőlem személyiségben ezért nem tudnám őket elképzelni barátnak. Bár nem járok el szitne sehova, azért randizni randizom lányokkal, havonta átlag 2 csajjal az elmúlt pár hónapban, de valahogy éreztem, hogy szüziesnek, nem céltudatosnak képzeltek el, és zavarta őket, hogy ilyen vagyok...
Hobbijaim: zene, gitározás, filmek, néha túrázom. Munkám van, bár fizikai. Már csatlakoztam egy angol nyelvű különleges társalgási klubba de ott csak felszínesen ismertem meg 1valakit... Azon gondolkozom, hogy a gitározással kapcsolatban ismerjek meg másokat, erre pl nem tudom, hogy van lehetőség. Vagy esetlen önkénteskedem. A lényeg, hogy pénzem is elég kevés van ezekhez... Tipp, tanács?
Hali!
Mintha csak engem írtál volna le.:) Tény hogy elsőként jól kell magad érezned a bőrödben. Ne görcsölj rá a dologra, inkább tűzz ki magadnak célokat, éld az életed és egy idő után megtalálod a hozzád illő embereket. Tudom, hogy nehéz, de igyekezz egy kicsit közvetlenebb lenni, lehet hogy nem olyan szimpatikusak a jelenlegi ismerőseid, de azért ne zárd ki őket teljesen, beszélgess velük. Ha esetleg elhívnak valahová, akkor menj. Sose lehet tudni mikor futsz össze olyanokkal, akikkel megvan a közös hullámhossz.
Amúgy a banda alakítás tényleg az egyik legjobb módszer lenne a hasonló érdeklődésű haverok megtalálására. Vannak olyan oldalak, meg fórumok, ahol keresnek bandába tagokat, esetleg nézz körül ilyen helyeken.
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!