Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálják ezt az osztály...

Miért csinálják ezt az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
6.os lány vagyok. az osztálytársaimmal elég jó viszonyom van , beleértve a PASIMAT(!!??)leribiztek azér mer van egy fülpirszingem. és mer jövőre akarok egy orr pirszinget is. most ezér ribi lennék? kérlek segitsetek !! miért ilyenek velem??
2013. jún. 11. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hogy lehetsz hatodikos 13-14 évesen? Buktál?
2013. jún. 12. 19:25
 12/19 A kérdező kommentje:
nem, évvesztes vagyok
2013. jún. 12. 19:35
 13/19 A kérdező kommentje:
de mivel már évvége van csak 7. ben leszek 14 éves :)
2013. jún. 12. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is évvesztes voltam és 14 évesen már a 8. végén jártam... Te buktál.
2013. jún. 12. 20:23
 15/19 A kérdező kommentje:
szinte kitünő tanuló vagyok,nem buktam meg. és még elég sok idő mulva leszek 14
2013. jún. 12. 21:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, mert az előbb még azt írtad, idézem "mingyárt 14" éves vagy. Mindjárt, ha már itt tartunk. :) Mellesleg komolyan egy 13 éves srácot hívsz pasinak?

És lehet öt év múlva is piercinged, ezen még nem gondolkodtál?

2013. jún. 13. 17:24
 17/19 A kérdező kommentje:
de gondolkoztam..mer attól h van egy ilyen gondolatom nem biztos h meg is lesz pont egy év mulva... csak már a miatt leribiztek mer a lb-mmel felelsz vagy merszeztünk... és kérdezte h milyen ékszert szeretnék még és meg mondtam h majd orrpierszing és ezt a legnagyobb sz*r kavaró meghallotta és ugy terjesztette el h most lesz
2013. jún. 13. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Piercinget szúratni ráérsz később. 18 év alatt, rendes , hivatalos szakik nem csinálnak neked, még szülői engedéllyel sem. Mégpedig azért, mert elég sokat pereltek már be emiatt szülők, mondván, hogy ők engedélyezték, de begyulladt a gyereknek, nem oda lett, ahova ők akarták, és sok egyéb baromság. Éppen a mai napon jött be a szalonunkba két tizenhat éves gyerek, hogy csináljak nekik tetoválást. ( ezzel foglalkozom) Nem csinálok nekik és nem csak azért, mert nincsenek 18 évesek. Azért nem, mert a mai fiatalok többsége ezt divatnak tekinti, és csak azért akarja, mert az milyen menő. Azt kell itt felfogni, de főleg a tiniknek. Hogy ez nem divat. Ez maradandó. A piercing helye megmarad, a tetoválás is megmarad, hacsak drága pénzért a bőrgyógyászaton el nem távolíttatod ( ami elég hatékony, teljesen kiszedi, de fájdalmas) . Azt kell megértenetek, hogy ez úgy működik, mint az ékszer. Egy gyönyörű, a személyhez illó és méretű tetoválás igen sokat dobhat a megjelenésen, egy piercing szintén. Azonban, ezt nem 13 évesen kell elkezdeni, másodszor a te korosztályodra fokozottan hat az a rengeteg ostobaság, amit a tévék adnak. Ahol piercinges csajszikat látsz, akik röhögcsélnek és milyen jól néznek ki. Ez ámítás. Ezt nem szabad. Fülpiercing meg a fülbevaló, de azt már láttam kétéveseken is. Abban nincs semmiféle olyan dolog, amiért te társadalmilag hátrányos helyzetű lennél. Az ma már egy teljesen általános valami. Orrpiercing meg még nem kell neked. Majd ha 4 év múlva is akarsz, lelked rajta, csináltasd meg, de általános iskolásoknak, akik ha bevallják, ha nem divatból kell. Neked is divatból kell. Ebbe akármit bele lehet magyarázni, de én nekem ez a munkám, annyi ilyet láttam/látok nap nap után, mindnek divatból kell. Hogy több legyen az osztálytársainál, legalábbis hogy többnek érezze magát, különbnek tőlük. Ez akkora ostobaság. Ezért nem szabad.
2013. jún. 14. 23:08
 19/19 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen =) mostanra ugy dötöttem h megelégszek a fül pc-el mégesyszer köszi
2013. jún. 15. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!