Egy 14, és egy 22 éves lány lehetnek barátok?
Én 18 éves vagyok és van több barátnőm is akik még általános iskolások. (7 vagy 8-adikasok)
18/L
Ha ugyan azt szeretiik:pl ugyan azt a bandát akkor igen.
Ha nincs semmi közös bennük akkor természetesen nem.
Nekem van olyan barátnőm,aki tőlem 14 évvel idősebb:)..és tényleg mindent elmondunk egymásnak,sokat vagyok a kislányával is,aki 8 éves.
Szerintem lehetnek barátok.
17/L
Igen, amolyan nővér szerűség :)
Van olyan ismerősöm, aki velem egyidős (24) és 15 éves azegyik barátnője. Beszélgetnek divatról, pasikról, sulis dolgokban segít neki a nagyobb, már bulizni is együtt járnak. Vannak dolgok, amiket egy 15 éves csajszi nem biztos, hogy meg mer kérdezni az anyjától, de a 24 évestől igen (akár szex, akár sulis problémák, családi ügyek...). Bzonyos értelemben az idősebb lány már tapasztalt, nem fog hülyeségeket mondani a fiatalabbnak, élvezi hogy anyáskodhat felette, és tisztában van olyan dolgokkal, amitől félteni kell kell a fiatalt (drog, szex, féktelen bulizás, éjszakai séta a városban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!