Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Évek óta a legjobb barátnők voltunk. Másfél éve van barátja, akivel komoly a kapcsolata, most nemrég költöztek össze. A dolog egyszerű, elhanyagol nem is kicsit. Már a költözésük előtt 1-2 hónappal is ez volt, és nem tudom miért, nem vesztünk össze semmin. Mindent a sráccal csinál, a "seggében van" folyamatosan, és állandóan elfoglaltak a hétvégéi is. Leírtam neki, hogy úgy érzem, hogy elhanyagol és ez rosszul esik, de ő erre azt írta, hogy " Mindkettőnknek van komoly kapcsolata, meg meló, normális az ha nem sok mindenre van idő, és hogy ennek nem kéne azt jelentenie, hogy nem vagyunk barátok". Ezt nem mondtam, csak fura, hogy ez a dolog csak nekem tűnt fel, illetve engem bosszant. Nem tudom mit csináljak, én soha nem hanyagoltam el senkit azért, mert komoly kapcsolatom van.2013. jún. 9. 16:02
1/1 anonim válasza:
Semmit ne csinálj, vannak ilyen emberek. Most egy jó darabig nem bújik ki a fiúja fenekéből, majd lehiggad később. Addig is ne keresd, csinálj programot másokkal. Ha ennyire beszűkült a kapcsolatába, akkor maradjon magának, főleg így, hogy megbeszélni sem lehet vele a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!