Ismertek jó barát kereső oldalt?
Figyelt kérdés
Szeretnék találni magam mellé egy-két hasonló érdeklődésű barátnőt, mert sajnos lány létemre csak fiú barátaim vannak. Akikkel amúgy jól elvagyok, de azért van olyan téma, amit velük azért mégsem beszélhetek meg!2013. máj. 23. 08:38
1/5 anonim válasza:
Ha van nyelvtudásod: [link]
Itt találtam egy nagyon kedves német barátnőmet, aki időközben szert tett némi magyar nyelvtudásra is, mivel a vőlegénye magyar :) Fent vannak magyarok is, szóval velük is barátkozhatsz ha szeretnél.
Én is (majdnem) mindenkivel szívesen barátkozok az oldalon szóval nyugodtan kipróbálhatod te is :)
Mindig jó ha új barátai is lesznek az embernek a régiek megtartása mellett.
24/N
2/5 A kérdező kommentje:
Ez se rossz, de környékemen szeretnék találni ilyet, akivel találkozhatok is! :)
2013. máj. 23. 10:00
3/5 anonim válasza:
Nehéz kérdés, én is feltettem egy hasonló kérdést pár napja, de ott se tudtak semmit.
4/5 anonim válasza:
Itt városra is rákereshetsz :) nekem per pill nem jön be az oldal, de sztem idő kérdése csak mert amúgy mindig be szokott.
1. voltam
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. máj. 23. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!