Szerintetek van még értelme vele barátkoznom?
Nem a legjobb barátnőm, de jól elszoktunk beszélgetni és hülyéskedni. Mindig van közös téma, mert ő is meg én is nagy anime fanok vagyunk.
Pár hete kiderült, hogy nagy yaoista(a yaoi olyan animét jelent, ahol fiú-fiú szerelem van és még annál is több) és ezt én nem tartom normálisnak, hogy valaki fiúk szerelmét és közösülését élvezi, aki nem is meleg férfi. Már nem tudok rá ugyan úgy nézni, mint előtte, azóta kerülöm.
Néha hiányzik, mikor eszembe jut a sok beszélgetés meg hülyülés, de amikor meglátom csak egy beteg embert látok, akinek rajzolt férfiak etyepetyéje nyúlt élvezetet :S
Érdemes még vele barátkoznom, rá tudnék egy idő után úgy nézni, mint ezelőtt, vagy már hagyjam?
Nem biztos, hogy ez a megfelelő hozzáállás... az is a romantika egy fajtája (bár attól is függ, milyet néz).
Nagyon kevés olyan "normális" romantikus anime van, ami rendesen bemutatja a szerelmet, az idegesítő háremjeleneteket/ecchit mellőzve, és általában szörnyen lassan halad a történetük... a hentaiok többsége is borzalmas, minden sztori nélkül... a yaoiban sokszor a kapcsolat áll a középpontban, és nem csak vmi lebutított "megfogtam a kezét, úú mi lesz" verzió...
Én most elsősorban a romantikusabb fajtákról beszélek, a hardcore yaoiért nem vagyok oda... amiben kapcsolat van, oda nekem érzelmek is kellenek... vagy vmi jó indok, ha egy komolyabb történetről van szó (klasszikus népmese: elígérik a gyermek kezét...) :D
Hogy "van-e értelme" vele barátkoznod, azt neked kell eldönteni... talán kérd meg, hogy magyarázza el, miért nézi :) és ne a "mert olyan jóóó" stílusban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!