Hol tudnék barátokat szerezni skype-ra vagy facebook-ra? L/17
Figyelt kérdés
Sok barátom van de velük legtöbbször személyesen beszélgetek és szeretnék úgymond chatelni. A chat-es oldalakat már próbáltam de túl sok a perverz!! Előre is köszönöm a válaszokat.! :)2013. ápr. 22. 19:33
11/16 A kérdező kommentje:
Cat Patrick: Forgotten(Úgyis elfelejtem) ez olvasom jelenleg film: Burok
2013. ápr. 22. 20:40
12/16 anonim válasza:
Ismerem a könyvet! én is olvastam!A filmet viszont még nem láttam,de legalább mondtál egyet ami kiváncsivá tett és meg fogom nézni:) máris akadt egy korodbeli aki társalog veled!:D
13/16 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszett...van könyv is Stephenie Meyer : Burok címmel (már olvastam)
2013. ápr. 22. 20:57
14/16 anonim válasza:
Nekem Robin Cook könyvei tetszenek,és a Davinchy Kód is jó volt azt olvastam most legutóbb!
15/16 anonim válasza:
Én is szívesen társalognék veled ha él még a lehetőség.
16/16 A kérdező kommentje:
Az nekem is tetszett régebben olvastam már.
Él még a lehetőség:))
2013. ápr. 23. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!