Wolfox20 kérdése:
Hogyan tudok vkit bejelölni barátnak gameloft live! -on?
Figyelt kérdés
A My little pony játékhoz kéne, hogy megvehssem scootaloo-t, de barátok nélkül erre esélyem sincs.
(Nem vagyok brony, sz'al ne írkáljatok, hogy de sok brony van )
Köcc!!
2013. ápr. 15. 16:21
1/3 mahagóni0 válasza:
Lépj be a friends menübe és azon belül pedig hogy add friend ott pedig kattints a gameloft live logojára majd írd be a nevet akit fel akarsz venni. Felvennél engem is? Mivel én nekem is szükségem van barátokra a my little ponyban :) nevem: d0rien
2/3 anonim válasza:
Ha nem vagy Brony, akkor miért érdekel annyira Scootaloo? :P (ő a kedvenc karakterem amúgy :D)
Múltkor egy csaj adatlapján olvastam: "Nem vagyok pónirajongó, csak Pegasister!" XD
3/3 anonim válasza:
>My Little Pony
>Scootaloo
>nem brony
meny inet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!