Nektek voltak/vannak képzeletbeli barátaitok?
Figyelt kérdés
Ha igen, mesélj róluk.2013. ápr. 3. 22:15
11/21 anonim válasza:
Húú, nekem egy egész családom él a képzeletemben. Pontosabban csak egy bátyám meg egy apám. Nem is tudom én nem adtam nekik semmi nevet, eszembe sem jutott. Csak jól esik néha úgy érezni mintha velem lennének...
12/21 A kérdező kommentje:
Az enyém Peter ( De utálja ha Petinek, vagy Péternek hívják, ezért Pítörre hallgat csak >< :D ) egyetemista rocker srác, és körülbelül én is úgy vagyok vele, mint a hetes válaszoló. Nem tudom mit kezdenék nélküle.. :3
2013. júl. 12. 12:18
13/21 A kérdező kommentje:
És ti hogy ismertétek meg őket? Vagy csak hirtelen ott teremtek? :)
2013. júl. 12. 14:21
14/21 anonim válasza:
Nálam úgy kezdődött, hogy regényt akartam írni úgy 12 évesen. És annyit gondolkoztam rajta, hogy így magamban elképzeltem az egyes részeket, szinte "eljátszottam", és valahogy a főszereplővel kezdett szorosabb kapcsolat kialakulni. A regény a fejemben még ma is megvan, de soha nem fejezem be, már nem is írom, mert állandóan változtatok rajta... Szóval Oliver valahogy itt kimászott belőle és itt maradt :D
15/21 A kérdező kommentje:
Ez de jó! :D
2013. júl. 14. 12:18
16/21 anonim válasza:
Nálad hogy volt? Csak úgy ott termett? Mióta tart a dolog?
17/21 A kérdező kommentje:
Hát.. Aki eddig nem nézett idiótának, az most 100%ig annak fog! xD Szóval. Egyszer nagyon magányos voltam, és épp suliba indultam reggel, és egyszer odaképzeltem, hogy jön ki a srác egy háztól.. És ugye a hasonló stílusunk miatt leszólított, és elmesélte, hogy Miskolcról költöztek ide a sok cigány miatt (><) az apukájával, és, hogy ő is suliba indul, és hogy meg tudnám-e neki mutatni, hogy merre van ( ugyanis ebbe az időbe még gimibe járt ) és úgy azóta a legjobb (képzeletbeli) barátom ^^ Körülbelül 2 éve van ő. :) ( Előtte is voltak, de azok szinte naponta változtak. )
2013. júl. 14. 18:47
18/21 anonim válasza:
ÓÓÓ, hozzám képest tök normális vagy :D
Viszont Kevinék el vannak tűnve... Na mindegy. Lényeg, hogy nem vagyunk egyedül :P
19/21 A kérdező kommentje:
Ne végy rá mérget :P Már hogy lennénk egyedül?! Hisz négyen vagyunk! :3 De furcsa.. 3/3 fiú képzeletbeli barát ><
2013. júl. 14. 23:54
20/21 anonim válasza:
Háááát, lány barátnőm van, nem a tamponmárkákról való dumáláshoz kellett a partner :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!