Nincsenek barátaim, miért van ez?
Köszönöm a válaszokat:)
15/L vagyok egyébként:))
utolsó! énis azért hasonló cipőben vagyok, ugyanúgy leszar az egyetlen legjobb barátom....reméljük, hogy lesz ez még így se:)
Igen megértelek! Manapság már olyan bunkók az emberek.Figyelembe sem veszik a másik érzéseit . . .
Elegem van ebből..kezdem utálni már az embereket.
Sajnos egyre jelentéktelenebbek az ilyen jellegű baráti kapcsolatok. Már csak az üzlet számít.
Nem igazán vannak tényleges barátságok /tisztelet a szerencsés kivételeknek/ de már az is csak az emberek saját önző érdekükről szól. Addig jó amíg kell meg segít meg támogat, de ha ezt vissza kéne adni akkor már meg sem ismer.
Egy egy generációs probléma. Már a pénz többet jelent a kapcsolatoknál. Ritka szerencsés az az ember akinek van barátja. Igaz barátja, mert a sok kamu nem ér semmit...
Így vagyon vele én is. Nem kellenek ilyen "barátok" akik csak lábtörlőnek néznek, vagy hülyére vesznek.
Sokáig vártam, hogy csak lesz egy két személy akiben meg tudok bízni. Most már 34 éves vagyok (L). Macskámon, kutyámon kívül nincs senki.
Sokat gondolkoztam rajta hogyan jutottam el idáig.
Talán azért mert sokat vártam az emberektől. Túl sokat.
Az sok lenne, hogy legyenek őszinték? Mindenki ott vágja át a másikat ahol csak lehet, (tisztelet a kivételnek).
Megtanultam báj vigyorogni, mert muszáj a mai világban.
Mindig megdöbbenek, ha a másik mosolyogva küldi el a (francba) a másik embert el. Mosolyogj mindig legyél kedves, és a meggyőző motoroddal, ás alá a másik embernek, hogy jobban tudjál érvényesülni. Mert a hatalom az ami számít. Sajnos ilyen emberekkel hozott össze a sors. Úgyhogy aki morog őt többre becsülöm már, mert legalább kimondja amit gondol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!