Hogyan szoktassam le a legjobb barátomat a drogokról?
Figyelt kérdés
A barátom eddig is füvezett néha de sosem vitte túlzásba. Most megismerkedett egy új sráccal akivel naponta el-el durrant egy vagy kettő füves cigit suliban és sulin kívül még többet. Keményebbeken is ábrándoznak, gomba tabi és a többi. És hiába koptatom a számat. Szeretem és nem akarom hoyg baja legyen de egyszerűen nem figyel rám, csak a drogos haverjaival mozdul már ki, sőt csak akkor megy el valahova ha drogozni is tud. Nem tudom mit csináljak. Kétségbe vagyok esve...2013. febr. 13. 16:39
11/11 anonim válasza:
Ez nem "köpés". Csak addig utálna ezért, amíg rá nem jön, hogy mekkorákat hibázott. Márpedig ha fontosabbnak tartod az életét a barátságotoknál, akkor lépned kell. Úgy vettem ki, hogy most már nincs vesztenivalód.
Személyes véleményem szerint mindenki meg tudja találni valamiben azt, amit még sajnos a fű helyettesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!