Hogyan lehetnék népszerű a suliban? Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, olvastam is párat, de azt szeretném, ha úgy írnátok tanácsokat, ha elolvassátok, amit lent írok bővebben.
Nos, amit eddig olvastam, amit fontosnak tartanak a népszerűségnél:
- szépség: PIPA!( nem vagyok egos, csak tisztában vagyok vele, hogy nézek ki)
- ne legyenek pattanásaid: PIPA!
- legyenek jó márkájú ruháid: PIPA! (converse, supra, naomi)
- légy kedves, segítőkész: PIPA!
Néha azonban könnyen fel kapom a vizet, az itthoni reggeli veszekedéseken. (ez normális, anya nyaggat mindenért, de tudom, hogy csak jót akar). Nem szoktam megbántani másokat. Úgy érzem, az osztályban kellőképpen szeretnek fiúk is, lányok is. A legjobb barátnőm elég népszerű. Én még sem vagyok az. Mindennel igyekszem, kedves vagyok másokkal, nem csak az osztály társaimmal. De nem merek hozzászólni másokhoz, és dicsérni őket, pedig ez elég könnyű dolog. megyek a suli folyosóján, és egyszerűen nem jön egy hang sem a torkomon, mikor tetszik valakinek a ruhája. PLS! segítsetek:)
"szépség:PIPA"
de igen is egoista vagy sztem csak az lehet népszerű aki menőn beszél de nem egoista! szal te már nem lehetsz népszerű a tulzott egód miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!