A barátom állandóan rosszkedvű. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk, más-más országban, ezért csak nagyon ritkán tudunk találkozni. KÉthavonta. Még nem túl régi a kapcsolat, hivatalosan augusztus óta járunk, ezért még nem ismertem ki teljesen, nem tudom, mi tévő legyek. Az utolsó találkozásunk után (kb. két hete) állandóan rosszkedvű, fáradt, alig eszik. Mosolyt csak akkor látok az arcán, ha szakadásig poénkodom. Azt mondja, csak nagyon hiányzom neki és mostanság nagy hajtás van a cégénél, amiért stresszes. Beszéltünk a depresszióról, és laikusokként arra jutottunk, nem az. Kértem, járjon el néha a barátaival, hátha az segít, de nem akar. Nem tudok mellette lenni, hogy közvetlenül támogassam, de szeretném legalább szavak által kicsit megváltoztatni a hangulatát. Persze, türelmes vagyok, próbálom pozitívan megvilágítani a helyzetét/helyzetünket, de ez kevés. Hogyan kezeljem most ezt az egészet?2012. nov. 9. 10:39
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül titkolózik!Lehet,hogy tényleg csak a meló!Én is távkapcsolatban vagyok a barátommal és ő is sokszor fáradt meg stresszes!Én is tudom,hogy a munka miatt meg persze,mert nem vagyok vele!De lehet a te párodnak nincsenek ott olyan barátai akikkel elmehetne valahová,vagy csak a többiek is fáradtak és ezért nem mozdulnak ki!
3/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam már arra, hogy titkol valamit, de nincs más választásom, minthogy megbízzak benne, különben paranoiássá válok.
Második válaszoló: te hogyan kezeled, ha a barátodnak folyamatosan rossz kedve van? Ha két vagy három napról volna szó, nem tulajdonítanék neki különösebb figyelmet, de két hét után aggasztó.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
2012. nov. 9. 14:14
4/6 anonim válasza:
Úgy,ahogy te is próbálkozol!:) próbálom felvidítani,meg mondogatom,hogy nemsokára együtt leszünk meg hasonlók!Tudom,hogy ez nem vigasz neki,de próbálok támasz lenni!Kifaggatom,hogy mi volt,van!Mi történt a melóban!Miért olyan,amilyen és szerencsére mikor elmondja általában megkönnyebbül és felvidul egy kicsit!Olyan,mintha nem csak a barátnője,szerelme lennék,hanem egyben a legjobb barátja is!:) mást szerintem nem nagyon tudsz tenni a távolság miatt elég nehéz!sajnos tudom miről beszélsz!:)
5/6 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszi. Megnyugtattál, ezekszerint nincs komoly baja, bár tény, hogy utálom olyan állapotban látni. Mint egy kölyökkutya, akit most dobtak ki az utcára. De végülis mi döntöttünk úgy, hogy távkapcsolatba kezdünk, minden hátrányával együtt, de majd lesz jobb is :)
2012. nov. 10. 01:15
6/6 anonim válasza:
Nincs mit!:) Hát igen én is tudom milyen nehéz!Mi is ezzel nyugtatjuk egymást,hogy lesz majd jobb!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!